| buyrun laflıyalım | |
|
+8erenchi cemre_müge büşra_yoshy admin_erenn admin_gulcin_ yaprak_cemre cemre Admin_yoshy 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Paz Eyl. 16, 2007 3:05 pm | |
| ya bu kadarjık mı sohbetinis 2 sayfa hdi konuşalım kaynaşalımm bnm ismim gülbin izmirde oturuorum14 yaşındayım 8 e geçtim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Paz Eyl. 16, 2007 3:08 pm | |
| hadi bakın bn tanıttım kendimi kimse tanıtmıcak mı? |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Cuma Eyl. 21, 2007 6:01 pm | |
| bni adminlerle tanışın bölümünden tanıyın neyse..buaada!ben 4yüze mail attım ama onlara gıcık olduğumu fln belirtip terbiyesizlik etmedim.Cevap gelmezse ederim.Buyrun maili copy yaptım = Selam sevgili dörtyüz!Ben bir Hepsi fanıyım...Size birşey sormak istiyorum = Siz de iyi bir grupsunuzz!!Ama Hepsiye laf attığınız için hayranlarınızı itiyorsunuz malesef =( yani bn çok koyu bi hepsi fanıyım ama noolur cwp yasın çünkü cidden merak ediyorum...Neden Hepsiye sataşıyorsunuz? Onlarında sizinde kendi halinde hayranlarınız olsa ne güsel olurdu...Neyse!Cevabınızı LÜTFEN bekliyorum Feride | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım C.tesi Eyl. 22, 2007 7:08 am | |
| iyi yapmışın enazından yüzlerine vurmamışın yhaa ona bakjalaım | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Paz Eyl. 23, 2007 12:48 pm | |
| ii yapmışında 4 yüz girmezki siteye(bence) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Paz Eyl. 23, 2007 1:40 pm | |
| her zmnki gibi süpersin feridejimm |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Salı Eyl. 25, 2007 12:12 pm | |
| arkadaşlarr OKEYY YENİDEN VE YENİDEN SORUOYORUUUMM İİMİYİİZZZ?? SAĞLIĞINIZ FELAN YERİNDE DEMEEEE? | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Salı Eyl. 25, 2007 12:13 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Cuma Eyl. 28, 2007 2:31 pm | |
| ben valla hastayım ceren adminim yhaa çok kötüyüm 1 haftadır durmadı nezlem halada devam ediyo şimdide kulağım ağrıyo ama ben bu siteye girmenin bi yolunu buluyom ablama diyomki abla ben çok iyiyim turp gibiyim oda e hade gir bare deo giriyom girebildiğim kadar | |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Cuma Eyl. 28, 2007 3:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Cuma Eyl. 28, 2007 3:46 pm | |
| saol cerencim yhaa ama ne yapam işte kaptık şifayı inş düzelirim siz üzülmeyin diye düzelcem ha ona göre:D | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Cuma Eyl. 28, 2007 6:47 pm | |
| e vitaminin eksik kızm:D (dr. ceren | |
|
| |
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Paz Eyl. 30, 2007 11:12 am | |
| haha çok komik bu arada imzam iyimi yane diğerinide silmem gerekiyosa silem | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Çarş. Ekim 17, 2007 7:06 pm | |
| yaa konuşcak kimse yok mu şunun şurasında saat 10 daha aa |
|
| |
cemre_qoliq αℓışмα αşαмαѕıη∂α
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Cuma Ekim 19, 2007 9:33 am | |
| slm | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Cuma Ekim 19, 2007 12:28 pm | |
| ohooo ben bu siteye yazın 2de fln giriodum sabaha karşı 5te fln ama annem çok kızıyodu bi daa yapmadım ondan soraa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım C.tesi Ekim 20, 2007 11:48 am | |
| yok ya o kdr abartmadım en geç 1 yane sonraa annem ne kızması öldürür bnii |
|
| |
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Paz Ekim 21, 2007 11:43 am | |
| muhahaha annem deilde beni ablma öldürür bu evin başı o galiba annemden bile sert yane annem o kadar deil ama ben size ablamı sert die tanıtyıorum ama ben kızdırıyorum arada o yüzden kızıyo hakolı olarak ama onu görseniz var yhaa dünya tatlısı annemden önce o gelio valla | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Paz Ekim 21, 2007 12:29 pm | |
| sendede ne abla var böle ya |
|
| |
| Konu: Geri: buyrun laflıyalım Paz Ekim 21, 2007 12:34 pm | |
| | |
|
| |
| buyrun laflıyalım | |
|