| BERNA | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: BERNA Perş. Şub. 21, 2008 12:31 pm | |
| arkadaşlar...bugüne kadar süper modlarımızı yarışmayla seçtik ve gerçekten pişman olmadık.Ama bence o yarışmaların açıldığını göremeyen ama süper mod olmayı hakeden birine haksızlık oluyo.Berna'ya...Ben onu s.mod yapmak istiyorum ama msnde karşılaşamadığım admin kankylerime,kanky üyelere ve bernaya srmak istedin.Sizce ii bi karar mı?? | |
|
| |
GÜLÇİNKOLİK MERVE Moderator
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Özel sözünüz : : seni çooooooooooook seviyorum aşkım bitanem gülçinimmm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: BERNA C.tesi Şub. 23, 2008 7:08 am | |
| bncede berna hak ediyo eğer isterse olsun bnce:D | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: BERNA C.tesi Şub. 23, 2008 7:17 am | |
| ayyy....canlarım yaaa....çok teşekkür ederim...ama ben haketmiyorum...bunu hakeden gamze....sitede emeği çok.... | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: BERNA C.tesi Şub. 23, 2008 6:21 pm | |
| hyr cnm yaaa senin emeğin daha fazla | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: BERNA C.tesi Şub. 23, 2008 6:37 pm | |
| bunu söylemek zor..senin yanıldığını görmek bana acı veriyo ama yanılıyosun gamze...ben sadece bi yoshy resmi bi cemreyle haber bide cemrenin msn si ile ilgli bişeyler yazdım bunlar üç tane ama sen resim paylaşımından tut her paylaşımı yaptın.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: BERNA Paz Şub. 24, 2008 6:06 pm | |
| ya olsn yaa sen ol banane bn olmasam da olr | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: BERNA Ptsi Şub. 25, 2008 12:13 pm | |
| ben gamoyu unutmuşum bence 2niz de fazlasıyla hakediyosunuz!ikinizde kesin bi cevap yazın ..istiyo musunuz?? | |
|
| |
| Konu: Geri: BERNA Çarş. Şub. 27, 2008 8:17 pm | |
| Hmm...İlla bi karar vermem gerekiyorsa...Gamze'mm olursa olurum derim ben... | |
|
| |
| Konu: Geri: BERNA Perş. Şub. 28, 2008 10:59 am | |
| ha yani gamze olmasa olmıcn...ilahi kızım ya..sizin göbeğiniz mi bağlandıı | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: BERNA C.tesi Mart 01, 2008 5:50 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: BERNA Salı Haz. 24, 2008 7:42 am | |
| bu ne yaa link vermiş.. | |
|
| |
| Konu: Geri: BERNA Salı Haz. 24, 2008 7:52 am | |
| sildim o mesajı. | |
|
| |
| BERNA | |
|