AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Site hakkında...... C.tesi Ara. 01, 2007 7:32 am | |
| arklar sitemiz hakkında içinizden ne geliyosa söylemeniz için bir başlık...burada site ve sitedeki sevdikleriniz hakkında istediklerinizi yazabilirsiniz... | |
|
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Site hakkında...... C.tesi Ara. 01, 2007 7:53 am | |
| ben başlıyorum...
SİTE İÇİN: HEPSİ SÜPER’i kuran Fershy’ye çok teşekkürler…Eğer Fershy bu siteyi kurmuş olmasaydı,biz şu an tanışmamış olacaktık(sitedeki herkesle)Neyse,bu site o kadar iyi ki girmediğim zamanlar kendimi mutsuzluğa boğulmuş gibi hissediyorum…Bu siteye çok şey borçluyum…Ben her şeyimi orada öğrendim….İmza yapmayı,moderatörün işlerini ve en önemlisi arkadaşların ne kadar çok iyi birer varlık olduğunu öğrendim…Derdim olduğunda dinlediler,tavsiye ettiler,eğlendiler,güldüler,bazen ağladılar ama bu site benim her şeyim…İnşallah sonsuza kadar arkadaşlığımız devam eder ve bu sitede kapanmaz..İllerimiz ne kadar ayrı olsada burada birleşsek!....
ÜYELERE: Onlar kadar;iyi dost,yardım sever,sevecen ve eğlenceli bir kimseyi tanımadım ben!Onlar ne kadar uzakta olsalarda onlar hep benim kalbimdeler!Onları o kadar çok seviyorum ki kelimeler yetmiyo yani!Onlar her zaman bana;en yakın,en sadık,en sevecen,en iyi ve en dost canlsı olarak kalbimde yer edindiler!Onlar benim her şeyim,asla ayrım yapmam!Çünkü onlar benim biriciğim……!!!!
NOT:HEM FLOOD İÇİN ÖZÜR,HEMDE KİŞİLERE AYRI AYRI YAZMADIM ÇÜNKÜ DEDİĞİM GİBİ ONLARI ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ! | |
|
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Site hakkında...... Perş. Eyl. 04, 2008 1:10 pm | |
| | |
|