| !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) | |
|
+2e.r.e.n.g.o.z.d.e cemreci_girl 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| |
| |
e.r.e.n.g.o.z.d.e Moderator
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Cuma Kas. 16, 2007 3:46 pm | |
| | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Cuma Kas. 16, 2007 3:58 pm | |
| waw...mütişsinn | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Salı Kas. 20, 2007 5:51 pm | |
| çok saol ya |
|
| |
cemre_qoliq αℓışмα αşαмαѕıη∂α
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Salı Kas. 20, 2007 6:10 pm | |
| tmm gmzecim değiştirdim mesajı üzülme sen =(=(=(
En son tarafından Perş. Kas. 22, 2007 3:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Çarş. Kas. 21, 2007 8:20 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Çarş. Kas. 21, 2007 8:26 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Ptsi Kas. 26, 2007 6:47 pm | |
| ya gamzecim hatasız kul yokki bi yanlış yapmış düzeltmiş önemli olan düşmek değil düştükten sonra tekrar doğrulup kalkmaktır oda kalkmış. bide bndn sana arkadaş tavsiyesi kişiye olan duygularını hemen ortaya atma!içine at!!eğer kişi seni zorlarsa söyle... mesela şimdi ikinizinde kalbi birbirinize kırıldı...bnde şimdi biraz açıksözlü knuştum ama lütfen brbirinizin kalbini kırmayın..siz böyle yaptıkça bn daha çok kırılıyorum ____________ şimdi bn cemreyi korumuş oldum!sana gelince..bi yönden sende haklısın sakın cemre yakın arkadaşım die onunla olucağımı düşünme!bn ikinizide eşit görüyorum.annem babam deilsniz ya( )şimdi snn haklı olduğn yön: cemre biraz emeğe saygısızlık yaptı ama biraz önceki yazılarımda söylediklerimi aynen uygula.bn karşıdakine duygularımı szdirmemeye çalışırım ama ölemi yapıyorum bilmem..sen yumuşak karşıdakine saygılısın.ama cemre senin hoşuna gitmeyen bişeyi öncedendemi yaptıda böyle bi anca içini döktün!!!???eğer böyle bişey olduysa lütfen birbirinize söyleyin.üyeler bölümündeki güzin ablaya sizi davet ediyorum!orda problemlerinizi çözün.ztn bu konular boşa açılmadı...her şeyin bir nedeni vardır. MEVLANANIN DEDİĞİ GİBİ YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Salı Kas. 27, 2007 5:11 pm | |
| - cemre_ceren demiş ki:
- ya gamzecim hatasız kul yokki bi yanlış yapmış düzeltmiş önemli olan düşmek değil düştükten sonra tekrar doğrulup kalkmaktır oda kalkmış. bide bndn sana arkadaş tavsiyesi kişiye olan duygularını hemen ortaya atma!içine at!!eğer kişi seni zorlarsa söyle... mesela şimdi ikinizinde kalbi birbirinize kırıldı...bnde şimdi biraz açıksözlü knuştum ama lütfen brbirinizin kalbini kırmayın..siz böyle yaptıkça bn daha çok kırılıyorum
____________ şimdi bn cemreyi korumuş oldum!sana gelince..bi yönden sende haklısın sakın cemre yakın arkadaşım die onunla olucağımı düşünme!bn ikinizide eşit görüyorum.annem babam deilsniz ya()şimdi snn haklı olduğn yön: cemre biraz emeğe saygısızlık yaptı ama biraz önceki yazılarımda söylediklerimi aynen uygula.bn karşıdakine duygularımı szdirmemeye çalışırım ama ölemi yapıyorum bilmem..sen yumuşak karşıdakine saygılısın.ama cemre senin hoşuna gitmeyen bişeyi öncedendemi yaptıda böyle bi anca içini döktün!!!???eğer böyle bişey olduysa lütfen birbirinize söyleyin.üyeler bölümündeki güzin ablaya sizi davet ediyorum!orda problemlerinizi çözün.ztn bu konular boşa açılmadı...her şeyin bir nedeni vardır. MEVLANANIN DEDİĞİ GİBİ YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL!!! cnm günler geçti bn o mesajı yazalı ve unuttm bile mrk etmee :D dimi kız?? (büük ihtimalle eet yazcak:D) | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Salı Kas. 27, 2007 5:13 pm | |
| | |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Perş. Kas. 29, 2007 2:33 pm | |
| yaw tmm shpet yok bu resimde yanında olan kişiler ne kdr şanslı oldklarını blmiolaaaaaar...ne acayip bi yıldızın yanındalaaaaar.. =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Perş. Kas. 29, 2007 3:27 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) Perş. Kas. 29, 2007 3:28 pm | |
| ha bide ya şu üstte bide siyah ok var o ne ya!!! |
|
| |
| !!!!!!!!YORUM YAPMADAN ÇIKMA!(RESİMM) | |
|