|
| Sorularr | |
|
+2GÜLÇİNKOLİK MERVE Admin_yoshy 6 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Sorularr Perş. Kas. 15, 2007 2:06 pm | |
| Anket defterimdeki sorular...herkes cevaplarsa sewünürümm İsmin,Soyadın we Lakabın = Doğum yerin,tarihin,burcun = Hobilerin/Fobilerin = Bir yağmur damlası olsan nereye düşmek istersin? = Hoşlandıın kişie kndini nsl fark ettirirsin = Bir yurtdışı sayahati hakkın olsa nere gidersin = Üç dilek hakkın olsa = Aşk bir açık büfe olsa neler alırsın = Sewgilin mi,dostun mu = Dünyaya birdaa glme hakkın olsa km olarak gelmek istersin = Sni en güldüren şey = Sni en güldüren kişi = Hediyeni beyenmezsen nsl tepki wrrsn? = Hangi ünlüyle bi gün geçirmek istersin? = Hangi filmde başrol oynmk isterdin? = En uçuk hayalin = Görünmez olsan = ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ arklar..lütfen bu soruları kopyalayıp cewapta yapıştırın we cevbınızı yana yasın | |
| | | Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Sorularr Perş. Kas. 15, 2007 2:14 pm | |
| İsmin,Soyadın we Lakabın = Feride,Eron,Fershy Doğum yerin,tarihin,burcun = 21 Mart/İstanbul/Koç Hobilerin/Fobilerin = Hobi ==> Eğlenmek Fobi ==> ağlamak Bir yağmur damlası olsan nereye düşmek istersin? = Yoshynn yüzüne Hoşlandıın kişie kndini nsl fark ettirirsin = Espiri yaprkk Bir yurtdışı sayahati hakkın olsa nere gidersin = Hawaii Üç dilek hakkın olsa = bnm tek dileim war ==> bütün dileklerim gerçek olsun Aşk bir açık büfe olsa neler alırsın = Tokum derimm Sewgilin mi,dostun mu = Dostum yane kankamm Dünyaya birdaa glme hakkın olsa km olarak gelmek istersin = Annemin kızı,Yaseminin fanı,Kankalaımın kankası yani bn olarakk Sni en güldüren şey = Komik şelerr Sni en güldüren kişi =Annem,Burhan we Matematik Hocam Hediyeni beyenmezsen nsl tepki wrrsn? = Beenmiş gibi yaperem. Hangi ünlüyle bi gün geçirmek istersin? =Yoshymleeeee Hangi filmde başrol oynmk isterdin? = Bir Erkek 10 Günde Nasıl Terk Edilir En uçuk hayalin = Annemin hiç ölmemesi Görünmez olsan = okulda kıl olduum kızların saçını başını yolardım | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sorularr Perş. Kas. 15, 2007 2:38 pm | |
| İsmin,Soyadın we Lakabın = gülbin öğüş=kuzu Doğum yerin,tarihin,burcun = 24,07,1994-izmir:flower: -aslaaannnn Hobilerin/Fobilerin =müzik/yüksekk Bir yağmur damlası olsan nereye düşmek istersin? =dünyadaki en ykışıklı çocuğun tepesine Hoşlandıın kişie kndini nsl fark ettirirsin =genelde ona yakın olmaya çalışırım Bir yurtdışı sayahati hakkın olsa nere gidersin =hawaiiiiiiiii Üç dilek hakkın olsa =oksde 1, olmak !!!bütün kızlarla oynıyan erkeklerin oynadıkları kızlara aşık olması!!!bütün sorun yaptığım şeylerin istediğim gibi olması!!! Aşk bir açık büfe olsa neler alırsın =sevgi,samimiyet, sıcaklık Sewgilin mi,dostun mu =dostumm...!!! Dünyaya birdaa glme hakkın olsa km olarak gelmek istersin =tekrar bn olarak dönmek isterim Sni en güldüren şey=komik olan herşeyy!!! Sni en güldüren kişi =kusenim atahan,emin abim,BABİİİİMMM Hediyeni beyenmezsen nsl tepki wrrsn? =sonuçta düşünmesi yytr!!! Hangi ünlüyle bi gün geçirmek istersin? =murat boz Hangi filmde başrol oynmk isterdin? = hiç bişi aklıma gelmedi:D En uçuk hayalin =bütün yoksul insanlara yardım etmek Görünmez olsan =sevgilimi tkip ederdim!!!oks sınav sorularını çalardım:D |
| | | GÜLÇİNKOLİK MERVE Moderator
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Özel sözünüz : : seni çooooooooooook seviyorum aşkım bitanem gülçinimmm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Sorularr Ptsi Kas. 19, 2007 8:31 pm | |
| İsmin,Soyadın we Lakabın =merve sargın=emrem,merviş Doğum yerin,tarihin,burcun =bursa,27 mart,koç Hobilerin/Fobilerin =degi okumak,karanlık Bir yağmur damlası olsan nereye düşmek istersin? =yurdışına Hoşlandıın kişie kndini nsl fark ettirirsin =ilgisini çekecek hareketlerle Bir yurtdışı sayahati hakkın olsa nere gidersin =roma Üç dilek hakkın olsa =gülçini görmek,bu sene sbsde iyi derece yapmak,sınavlarımın iyi geçmesi Aşk bir açık büfe olsa neler alırsın =sevgi:D Sewgilin mi,dostun mu =tabikide kankim Dünyaya birdaa glme hakkın olsa km olarak gelmek istersin =ben yine kendim olarak gelmek isterim Sni en güldüren şey =avrupa yakasını izlemek:D Sni en güldüren kişi =kankilerim Hediyeni beyenmezsen nsl tepki wrrsn? =çok güzelmiş derim Hangi ünlüyle bi gün geçirmek istersin? =gülçinle Hangi filmde başrol oynmk isterdin? =hilary duffun romada aşk filminde En uçuk hayalin =çooooook ama aklıma gelmiyo Görünmez olsan =feride gibi sevmediğim kızların saçlarını başlarını yolardım fershy kanki ya bazı sorular zormuş yoruldum soruları cevaplarken | |
| Konu: Geri: Sorularr Salı Kas. 20, 2007 11:11 am | |
| aşk olsun...
En son tarafından Salı Kas. 20, 2007 3:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | cemre_qoliq αℓışмα αşαмαѕıη∂α
| Konu: Geri: Sorularr Salı Kas. 20, 2007 11:13 am | |
| İsmin,Soyadın we Lakabın =cemre cemo Doğum yerin,tarihin,burcun =nevşehir,14-05-1992 Hobilerin/Fobilerin =bn hrşeyi severi ama bnm gıcığıma giden işleri yapanlara sinir olurum Bir yağmur damlası olsan nereye düşmek istersin? =cemrenin eline Hoşlandıın kişie kndini nsl fark ettirirsin =o bni kndisi frkeder çnki bn farklıyım:P: Bir yurtdışı sayahati hakkın olsa nere gidersin =mısıra:piramitleri görmeyi çok istiorm Üç dilek hakkın olsa =grup hepsiyi görmeyi,dünyaya yeniden gelmeyi,sevdiğimin bni svmesini istrdm Aşk bir açık büfe olsa neler alırsın =tost most çikolata bişiler alırım:Dama en başta karşıdaknin kalbini alırım Sewgilin mi,dostun mu =dostum Dünyaya glme hakkın olsa km olarak gelmek istersin =cemre:D Sni en güldüren şey =krdşmin oyunları Sni en güldüren kişi =beyazıt öztürk Hediyeni beyenmezsen nsl tepki wrrsn? =hç belli etmem Hangi ünlüyle bi gün geçirmek istersin? =cemre ile Hangi filmde başrol oynmk isterdin? =hepsi 1 de En uçuk hayalin =yok Görünmez olsan =herksn işini krştrrdm fershy saol doldururken çok zevk aldım;) | |
| | | cemre_qoliq αℓışмα αşαмαѕıη∂α
| | | | Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
| Konu: Geri: Sorularr Salı Kas. 20, 2007 3:43 pm | |
| görünmez olsan ne yapardın bölümüne yazdıına baksanızaa | |
| Konu: Geri: Sorularr Salı Kas. 20, 2007 3:45 pm | |
| hm..ok! bn de feride gibi yapardım babıonda söledi heralde... ösürr | |
| | | AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Sorularr Çarş. Kas. 21, 2007 12:15 pm | |
| İsmin,Soyadın we Lakabın =Berna ece gündüz/bano,bernoşki,bernoş
Doğum yerin,tarihin,burcun =İzmit/14.02/kovaa
Hobilerin/Fobilerin =dans etmek,müzik dinlemek,satranç oynamak,kitap okumak/yalnızlık
Bir yağmur damlası olsan nereye düşmek istersin? =Amy,Avril,Hayko ve bu sitedeki melek insanların yüzünee
Hoşlandıın kişie kndini nsl fark ettirirsin =ilk olarak ona yakınlaşırım daha sonra sevgimi açıklarımm
Bir yurtdışı sayahati hakkın olsa nere gidersin =İngiltere(ingilizcemi geliştirmek vs. şeyler için)
Üç dilek hakkın olsa =bu sitedekilerle sonsuz dostluk,okuldakilerin beni ezmemesi,aşağılamaması,kıskanıp özenmemeleri,sonsuz dilek hakım olması
Aşk bir açık büfe olsa neler alırsın =ben bilmemek
Sewgilin mi,dostun mu =dostum tabekee
Dünyaya birdaa glme hakkın olsa km olarak gelmek istersin =rockçı,çılgın,bu sitenin bi parçası,bu sitedekilerle dost,bu sitedekileri sonsuza kadar aklından çıkaramıycak,annemin kızı,ablamın kardeşi yane ben olmak isterdim
Sni en güldüren şey =komik olan herşeyy
Sni en güldüren kişi =Hüseyin(okuldan)
Hediyeni beyenmezsen nsl tepki wrrsn? =teşekkür ederim,hem her hediye güzeldir,önemli olan hediyenin güzelliği değil,seni düşünüpte sana o hediyeyi veren kişidir..önemli olan budurr
Hangi ünlüyle bi gün geçirmek istersin? =amy,,Avril,haykoo
Hangi filmde başrol oynmk isterdin? =karayip korsanlarıı
En uçuk hayalin =bilmemek benn
Görünmez olsan =şu saniseye kadar tanıdıklarımın hepsinin yanına gider benim hakkımda ne iyi,ne kötü konuştuklarını duymak için görünmezlik kullanırdım,bide sınav sorularını çalmak için:D | |
| | | cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: Sorularr Çarş. Kas. 21, 2007 5:39 pm | |
| İsmin,Soyadın we Lakabın =Gamze malkoç/gamo Doğum yerin,tarihin,burcun =aydın/söke-1993-ikizler Hobilerin/Fobilerin =hobilerim:bilgisayarla ilgili herşey ve arkadaşlarım-fobilerim:karanlık,gök gürültüsü,iftira atılması ve yanlış anlaşılmaktan çok korkarımm Bir yağmur damlası olsan nereye düşmek istersin? =CEMRE'M ve AVRIL'ın yüzüne Hoşlandıın kişie kndini nsl fark ettirirsin =fark ettirmem ki genelde onlar beni bulur ama illa fark etcekse çok utanırım onun yanında ve gözlerinin içine bakarım Bir yurtdışı sayahati hakkın olsa nere gidersin =mısır,hawaiiii Üç dilek hakkın olsa =walla 1. sihirli olmak derim 2 ve 3.süne gerek kalmas Aşk bir açık büfe olsa neler alırsın =neler almam ki!! Sewgilin mi,dostun mu =böyle bi seçim yapmam gereken birisiyle çıkmam ama cevap:DOSTUUUM Dünyaya birdaa glme hakkın olsa km olarak gelmek istersin =cemre olark Sni en güldüren şey =gögöyle takıldıımızda yaptıımız herşey bni çok güldürür özellikle bn birinin taklidini yapınca:D Sni en güldüren kişi =metin ve gögö bu ikisi beni koparıo Hediyeni beyenmezsen nsl tepki wrrsn? =çok sağol derim ne gerek wardı fln belli etmem ama içimden derim yani bu ne yaa die ama yinede düşündüü için odamın en güzel yerinde bulunur ve zamanla bnm bi parçam haline gelir Hangi ünlüyle bi gün geçirmek istersin? =HEPSİ GRUBU Hangi filmde başrol oynmk isterdin? =çılgın cuma/kötü kızlar ya da pembe panter En uçuk hayalin =insanların içinden geçenleri okumak (çok gsl lurdu ) Görünmez olsan =nerdeee:D ama görünmez olsam çok kötü ve ii şeler yaparm :D:D:D __________________________________________________________________ SAYGILARIMLA... | |
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Özel sözünüz : : seni çooooooooooook seviyorum aşkım bitanem gülçinimmm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Sorularr Perş. Kas. 22, 2007 11:12 am | |
| asıl sana aşk olsun feridecim ya:D ben sana hiç öyle şey söyler miyim kalbimi kırdın valla:cry: ben senin yaptığın gibi demek istemiştim aşk olsun çok kırdın beni:no: | |
| Konu: Geri: Sorularr Perş. Kas. 22, 2007 12:23 pm | |
| jnm bnm yhaa özür dilerim.... nolur affet ben snn yapmıcaını biliom ama kardeşler fln yazar ya..öle bişidir sndım ama yine de bozulmuştum..chooookkk özürrr | |
| Konu: Geri: Sorularr Perş. Kas. 22, 2007 4:58 pm | |
| tmm cnm önemli değil zaten ben sana hiç kızar mıyım:D ama artık yanlış anlamadın demi cevabımı???? | |
| | | hepsi_cemre_su yeni üye
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 27 Özel sözünüz : : benim gibi cemreyi ölümüne kadar delicesine seven yoktur Kayıt tarihi : 22/11/08
| Konu: Geri: Sorularr Ptsi Kas. 24, 2008 7:15 am | |
| İsmin,Soyadın we Lakabın =su ,suzi biraz uzun ama burcum yengeç Doğum yerin,tarihin,burcun =izmit/30.06 Hobilerin/Fobilerin =hobilerim müzik dinlemek bilgisayar oynamak tv izlemek ve grup hepsi ve diğer sevdeğim ünlüleri olduğu dergilere bakmak... Bir yağmur damlası olsan nereye düşmek istersin? =tapikide cemre ve avril Hoşlandıın kişie kndini nsl fark ettirirsin =onunla ilk önce kanga olmaya çalışırım Bir yurtdışı sayahati hakkın olsa nere gidersin =avrillin yadığı ülke yani kanadaya Üç dilek hakkın olsa = bir avril görmek isterdim ,iki hepsi kızlarıyla tanışmak isterdim, üç hayatta doyamıycam kadar mutlu olmak isterdim... Aşk bir açık büfe olsa neler alırsın =pizza, nakıt.hamburger ve hiç vazgeçemediğim kaşarlı tost Sewgilin mi,dostun mu = sevgili ağıra kaçar bence dost Dünyaya birdaa glme hakkın olsa km olarak gelmek istersin = cemre tabiki Sni en güldüren şey =hayla küçük bir kız olmam Sni en güldüren kişi =kuzenim melis Hediyeni beyenmezsen nsl tepki wrrsn? =beğenmiş gibi yaparım Hangi ünlüyle bi gün geçirmek istersin? =avril........... Hangi filmde başrol oynmk isterdin? = kötü kızlar En uçuk hayalin =paraşutten atlamak. Görünmez olsan ilk olarak ablamı kokuturdum | |
| | | | Sorularr | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |