| Dergi İş Bölümü | |
|
+3admin_erenn cemreci_girl Admin_yoshy 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Dergi İş Bölümü Ptsi Kas. 12, 2007 12:45 pm | |
| arklar...biliyorsunuz ki artık bi site dergimiz war...o bölüme size de görew wermemizi sölemişsiniz.we haklısınız .işte iş bölümü ==> Adminler ==> Editörler mODLAR = Berna (AmyLee_AvrilLavigne_Rock*) : Rock sayfasının düzeninden sorumlusun jnmm..yani rock şarkı sözleri,rock şarkıcı röpörtajları,rresimler fln gibi (vb.) Gülbin (eygc) : Ayın Yasemin we Eren awatar/imzaları bölümünün düzeni snden sorulurrr Ceren (cemre_ceren) : Ayın Cemre awatar/imzaları senden sorulur Gamze (cemreci_girl) : Senin bölümün yabancı pop şarkıcıları cnm...Lindsay,Hilary vb. ünlüler hakkında resim röpörtaj fln bulup güsel bi sayfa hazırlarsın... HADİ KIZLAR!!İŞ BAŞINAAA HER AYA YETİŞTİRİRSENİZ SEFİNİRİM...HERKES HAZIRLADII SAYFAYI MSNDEN BANA YOLLICKK... THANKKSSS | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Ptsi Kas. 12, 2007 2:28 pm | |
| thanks jnm |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Ptsi Kas. 12, 2007 2:32 pm | |
| kolay gelsinnn canlarımm... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Ptsi Kas. 12, 2007 3:44 pm | |
| ya bişi sorjam bu siteedeki avatarlardanda olur deme çünkü bn pek site dolaşamıorumm ama olmaz derseniz dolaşırm |
|
| |
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Salı Kas. 13, 2007 11:29 am | |
| bu sitedekiler de olur tabi jnm ama sırf onlar olmazsa ii olur...istemezsen bulamadıklarını bn bulabilirim dee | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Salı Kas. 13, 2007 1:36 pm | |
| yaa çok saol fershy bu ayın şerefine öyle güsel bi şey yapcamki ilk ay diee | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Salı Kas. 13, 2007 2:47 pm | |
| ok jnm bulurum bn grk yoqq ama sitedende beendiklerimi koycam !!! |
|
| |
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Salı Kas. 13, 2007 3:50 pm | |
| tmm gülbincim...bernoşum!thanx şimdidenn | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Salı Kas. 13, 2007 4:13 pm | |
| kzularım süper avartar ve imzalar buldum işine yarıcak olanlar resim bölümüne zomlasın |
|
| |
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Çarş. Kas. 14, 2007 11:13 am | |
| kıslar...bişi daa dicemm!!hani yasılarınız war yhaa..snna herkese ii yıllar gibi bişile bitirir misiniz? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Çarş. Kas. 14, 2007 1:36 pm | |
| eed fershyele böle bişey konuştuk ama bence güsel olur demi? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Çarş. Kas. 14, 2007 1:38 pm | |
| ok ferisçim aslında gçn yıl çektirdikleri noe şapkalı resimlerden fln bulsak süper olur o resimler bnde yoq olan varsa sölesinn !!! |
|
| |
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Çarş. Kas. 14, 2007 1:40 pm | |
| ben fershye söledim inş bişeyler yapar | |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Çarş. Kas. 14, 2007 2:52 pm | |
| yha canlarım sizin su yasdıklarınıızı okuorumda ne kdr cana yakınsınız böle size verilen işi hemen kabul ediosunuz hpinisi cok sefiorumm... (nse sohpet ypmim kzar bana fershy snraaaaa ) | |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Çarş. Kas. 14, 2007 2:57 pm | |
| bzde sni jnm |
|
| |
cemre_qoliq αℓışмα αşαмαѕıη∂α
| |
| |
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Paz Kas. 18, 2007 11:23 am | |
| tmm ozaman adminler yapıcak...eğer bi üye olursa haksızlık olckk | |
|
| |
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Paz Kas. 18, 2007 12:39 pm | |
| tmm bn ypmym o zmn | |
|
| |
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Paz Kas. 18, 2007 5:01 pm | |
| üstüne alınma jnm bnm...haksızlık olmasın die dedimm | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Çarş. Kas. 21, 2007 11:22 am | |
| Arkadaşlar!herkes 1 hafta içinde yaptıı sayfayı msnden yollasın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Perş. Kas. 22, 2007 4:35 pm | |
| ya bn ereni bitirdim ama msnde karşılaşmıos ha bidee bn paintten yaptığım için mat oluo önümüzdeki aaya görevi istersen başkasına verebilrsn jnm program oln birine ... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dergi İş Bölümü Perş. Kas. 22, 2007 4:43 pm | |
| arkiler bide bna resimler bölümünde açtığım yere eren ve barışın olduğu hareketsiz avatarlar varsa koyar mısınız hiç hareketsiz bulamıorumda...!!! |
|
| |
| Dergi İş Bölümü | |
|