| !!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
gülçincix αℓışмα αşαмαѕıη∂α
| Konu: !!! C.tesi Kas. 10, 2007 2:21 pm | |
| AMA ADINI UNUTTUM BİRİ BANA YAĞMUR ÇOK GÜSELMİŞSİN YAZMIŞ ONUNDA SUÇU VAR!!!! VE BENİ UYARIRKEN FARKINDAMISIN BİLMEM AMA SENDE SUÇLU OLDUN... BENİ SOHBET BÖLÜMÜNDE DEĞİL BAŞKA BÖLMDE UYARDIN SENDE SUÇLUSUN.... | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: !!! C.tesi Kas. 10, 2007 2:29 pm | |
| Bak Yağmurcum...Ben seni dışlamak veya suçlamak istemiyorum,ayrıca kavgada etmek istemiyorum...Bu işi burda çözelim,yoksa sonu kavgaya gidecek gibi görünüyor:roll: .Neyse...Ben sadece yerinin orası olmadığını söyledim.Ama ben suçlu değilim demiyorum...Sadece seni uyardım onun yeri orası değil diye...Seni üzmek istemem ama sende istersen benim kalbimi kırma:( çok üzlüyorum:( | |
|
| |
| Konu: Geri: !!! C.tesi Kas. 10, 2007 2:32 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: !!! C.tesi Kas. 10, 2007 2:33 pm | |
| 1) bn suçumu ordada belirttim ve ösür diledim... 2)seni olay yerinde uyarmasında onun bi suçu yoqq!!!çünkü orda uyarılır !!! 3)BERNA SUÇLU FALAN DEELLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!! |
|
| |
| Konu: Geri: !!! C.tesi Kas. 10, 2007 2:34 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: !!! C.tesi Kas. 10, 2007 2:37 pm | |
| - eycg demiş ki:
- 1) bn suçumu ordada belirttim ve ösür diledim...
2)seni olay yerinde uyarmasında onun bi suçu yoqq!!!çünkü orda uyarılır !!! 3)BERNA SUÇLU FALAN DEELLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!! boşver gülbin yaa beni suçlasın ben sadece kırıldığımı söyledim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: !!! C.tesi Kas. 10, 2007 2:43 pm | |
| bn birinin haksız yere suçlanmasını çekemem kim olursa olsn sölerim bernajım !!!bnde suçluyum kendimide söledm ama bu konuyu daha fazla uzatmayalımm...!!!inş artık sitemizin kurallarını okumuşturr ...!!! |
|
| |
| Konu: Geri: !!! C.tesi Kas. 10, 2007 3:22 pm | |
| tmm konu kapandı ve çooooooooooook mzür diliyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: !!! C.tesi Kas. 10, 2007 3:39 pm | |
| burda kimsenin özür dilemesine grk yoktu ama biri özür dilerse o olaydaki dier kişilernde dilemesi lasım sırf bunun için özür diliorum ...!!! |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: !!! Paz Kas. 11, 2007 9:01 am | |
| bi daa kimse kawga yaratabilick konula açmazsa sefinirim...konu kilitt | |
|
| |
| !!! | |
|