| Bir Müjdem Warr | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Bir Müjdem Warr Paz Kas. 04, 2007 10:33 am | |
| | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Ptsi Kas. 05, 2007 10:47 am | |
| senin yerinde olmak isterdim:roll: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Ptsi Kas. 05, 2007 11:30 am | |
| yhaa..üsülmeee...noluyrrrrrr | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Ptsi Kas. 05, 2007 2:55 pm | |
| yhaa keşke senin yerinde olabilseydim ama boşuna yhaa bak ne deom bizde tanışalım...ama nasıl olcak o var bide çok şanssızız | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Ptsi Kas. 05, 2007 5:49 pm | |
| ya geçende bi arkimde gülçinden imzalanan cdlerini gördüm kız hepsiyi eski çok seviomuşş özelliklede gülçini üstüne biricik seline gülçinden yasıodu manyak bişeydi oınun ist oturan bi arkisi hepsiyi tanıomuşş ve istediği zmn görüşüolarmışş off ya nerde bisde o şansss !!!! |
|
| |
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Salı Kas. 06, 2007 11:28 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Salı Kas. 06, 2007 2:14 pm | |
| snn adına çok sewindim cnm fershy'MMMMMM foto çektir de sitee koyarsın bakarız artıkın | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Salı Kas. 06, 2007 2:18 pm | |
| bizde sevindik oldukta çekerse artık iki kat sevindik oluruzzz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Salı Kas. 06, 2007 5:52 pm | |
| evtt bol bol foto çekil ki sitemize özel bir sürü resimimiz olurr jnm birasda site açısından düşünelim demi ama |
|
| |
crayz_eren-ci yeni üye
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Ptsi Kas. 12, 2007 7:32 pm | |
| - AmyLee_AvrilLavigne_Rock* demiş ki:
- yhaa keşke senin yerinde olabilseydim ama boşuna yhaa bak ne deom bizde tanışalım...ama nasıl olcak o var bide çok şanssızız
ewt ya | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Ptsi Kas. 26, 2007 6:53 pm | |
| AYY SÜPER FERİŞ BU ŞANS NE YAAA! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir Müjdem Warr Ptsi Kas. 26, 2007 8:33 pm | |
| yha hala tanışmadınıs mıı ??? |
|
| |
| Bir Müjdem Warr | |
|