| Üyelere şarkı yazın... | |
|
+4admin_cemremm cemreci_girl Admin_yoshy AmyLee_AvrilLavigne_Rock* 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Üyelere şarkı yazın... Salı Ekim 30, 2007 1:46 pm | |
| Arkadaşlar!Burada birbirimize yazdığımız şarkı sözlerini paylaşalım lütfen.Ben yazacğım şarkıların hepsini gamoya yazdım.Sizede sıra gelicek korkmayın.Bu şarkıları yazarken lütfen bir siteden değilde kendi hissettiklerini yazın... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Salı Ekim 30, 2007 1:49 pm | |
| Sana Meleklerin Meleği diyorum Ona ise Sıkıcı bir ders diyorum
Sen olmasaydın Yaşayamazdım Oolmasaydı Havalara uçardım Bana: "Gamze mi?Dünya mı?"diyorlar Bende: "Ölümüne Gamze!"diyorum... Berna'dan Biricik Gamo'suna...
En son tarafından Salı Ekim 30, 2007 1:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Salı Ekim 30, 2007 1:53 pm | |
| Lütfen floodlarım için affedin ama bir tane daha yazdım.Önceki msjımda belirtiğim gibi lütfen kimse alınmasın herkese şarkı sözü yazıcam... Devam ediyorum: Seni seviyorum Yanlız günlerimde özlüyorum Sensiz kalamıyorum Sakın gitme Buna bir çare arıyorum Ama bulamıyorum Beni yanlız bırakma Sakın gitme Gittiğin zaman Arkanda bir insan olacak O insan ben olacağım Sana güller atacağım O güller sana bakacak Güzelliğinden ağlayacak Sana birşey çağrıştıracak O da "Seni seviyorum!" olacak. Berna'dan Biricik Gamo'suna... | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Salı Ekim 30, 2007 3:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Çarş. Ekim 31, 2007 1:31 pm | |
| güzel ben cerene yazdım dün bi tane daha yazcam herkese iki tane yazdığım için biraz uzun sürüyo benimki:oops: | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Çarş. Ekim 31, 2007 3:08 pm | |
| BERNA'MA
Kankimdir kendisi Rockçıların bi tanesi Gamze'nin şirinesi Kankilerin kankisi
GÖGÖ'YE
CANIMDAN ÇOK SEVERİM SENİ GÖRÜRÜM ÖZ KARDEŞİM GİBİ DERTLERİMİ PAYLAŞIRIM YEMEZ YANINDA YATARIM | |
|
| |
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Çarş. Ekim 31, 2007 3:15 pm | |
| - cemreci_girl demiş ki:
- BERNA'MA
Kankimdir kendisi Rockçıların bi tanesi Gamze'nin şirinesi Kankilerin kankisi
GÖGÖ'YE
CANIMDAN ÇOK SEVERİM SENİ GÖRÜRÜM ÖZ KARDEŞİM GİBİ DERTLERİMİ PAYLAŞIRIM YEMEZ YANINDA YATARIM ay canım yhaa sen var yhaa sen bi tanesin:P | |
|
| |
admin_cemremm €n$heker Cemreci @dmin
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Cuma Kas. 02, 2007 4:27 pm | |
| canlarımmm fersyy kankanimm gamommm çok saolun çokk güzellll | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Cuma Kas. 02, 2007 6:47 pm | |
| Canımdan bir parçamsın.... Ellerime o kadar uzaksın... Mavi gökyüzünde parıldayansın Rüya gibi melek gibisin.. En önemlisi gamom sen benim hayatımsın.... bn kndi içmdn glni yasdm valla | |
|
| |
e.r.e.n.g.o.z.d.e Moderator
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Salı Ara. 11, 2007 6:05 pm | |
| Fershymee: Aşkhımsın sen benim Bir tanecik şekerim Gözdenin prensesi Biricik fershysi içimden geldiği gibi yazdım sıra Ceroş ablama: Canımsın sen benim Şekermi şeker adminim Eren'i seviyosun benim gibi Ne kadar ortak yanımız var dimi not:öbür adminlerle o kadara samimi olmadığım ve görmediğim için yazamadım kusura bakmasınlar ona göre yazıcaktım özr dilerim... BİTTİ | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Salı Ara. 11, 2007 6:20 pm | |
| - cemre_ceren demiş ki:
- Canımdan bir parçamsın....
Ellerime o kadar uzaksın... Mavi gökyüzünde parıldayansın Rüya gibi melek gibisin.. En önemlisi gamom sen benim hayatımsın.... bn kndi içmdn glni yasdm valla cnm süpersiiin muckk | |
|
| |
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Ptsi Ara. 24, 2007 5:55 pm | |
| Merveme canım kankama: Kankacım benim Tatlımı tatlı Mervecim Severim seni canım gibi Özlerim seni Eren gibi Yeniden kankam Fershyme: Kankam benim Fershym Güzelmi güzel kankicim Seni severim yoshyi sevdiğin gibi Seni öperim Ereni öpeceğim gibi Kankam Ilgına: Ilgıncım benim Kankacım Çok ii kalplisin Eren gibi Çok cana yakınsın Yine Eren gibi Canım kankacım Ilgıncım hehe nasılım:D(kankam,kankam and kankam yorum yazın) | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Salı Ara. 25, 2007 4:16 pm | |
| fershye birick admin, üyeleri gözler, cereni çok sever, bni süpr mod yapar türkçem pek iyi değil kusra bakma fershy fazla i yazamıom | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Perş. Ara. 27, 2007 11:29 am | |
| spr cnm chok saol | |
|
| |
erenchi Moderator
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Cuma Şub. 08, 2008 1:59 pm | |
| - e.r.e.n.g.o.z.d.e demiş ki:
- Merveme canım kankama:
Kankacım benim Tatlımı tatlı Mervecim Severim seni canım gibi Özlerim seni Eren gibi
Yeniden kankam Fershyme: Kankam benim Fershym Güzelmi güzel kankicim Seni severim yoshyi sevdiğin gibi Seni öperim Ereni öpeceğim gibi
Kankam Ilgına: Ilgıncım benim Kankacım Çok ii kalplisin Eren gibi Çok cana yakınsın Yine Eren gibi Canım kankacım Ilgıncım
hehe nasılım:D(kankam,kankam and kankam yorum yazın) cnm kankam süper yha bnde yazıyim bare canım kankam mervemee cnm kankam bnm iyi kalpli güzelm seni severm erenim i sevdiim gibi şirinliide benzer cnm lokumuma glçin yzlü süper kankam gzde kankacığıma sni çok severim erenimide öyle yngeç kankacm aynı bnm gibi su ürünüyüz ikimizde ne kadr çok bnzerz bu kadar içimden geldikçe yazarım kankalarm cevap yazın ltfn | |
|
| |
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... C.tesi Şub. 09, 2008 3:33 pm | |
| | |
|
| |
GÜLÇİNKOLİK MERVE Moderator
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Özel sözünüz : : seni çooooooooooook seviyorum aşkım bitanem gülçinimmm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... C.tesi Şub. 09, 2008 6:15 pm | |
| ikinizde süpersiniz çok saolun | |
|
| |
| Konu: Geri: Üyelere şarkı yazın... Perş. Tem. 31, 2008 1:19 pm | |
| | |
|
| |
| Üyelere şarkı yazın... | |
|