| Ceren adına.... | |
|
+2cemre_ceren AmyLee_AvrilLavigne_Rock* 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Ceren adına.... C.tesi Ekim 27, 2007 2:34 pm | |
| Arkadaşlar biliyorsunuzki ceren yani benim ona taktığım lakabı sölersek ceroshinimoyu biraz zor görces o yüzden o gelince onu mutlu edelim bir demet hediye verelim=)Ceren'in mutlu olmasını kim ister?Ceren'in mutlu olmasını istiyosanız size bir ipucu:Ona hediye gönderin.... Not:o yokken sitenin tadı,tuzu kalmıyo(diğer üyeler alınmayın zaten bu site üyesiz kötü olur görünüşünde bişey yok:roll: ) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Ceren adına.... C.tesi Ekim 27, 2007 2:37 pm | |
| İlk olarak ben ona bir hediye vermek istiyorum...(berna'dan ceren'e yazan yer çok beyaz gibi,kolay göze batıyo ama inş beğenir...İşte yeteneğim bu kadar diğer imzalardada o kadar ama ne yapayım en azından ceren mutlu olsunda gerisi önemli değil:P ) al jnm cerrencim: | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Ceren adına.... C.tesi Ekim 27, 2007 7:02 pm | |
| bnde üslmesni istemem bnde yptm | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceren adına.... Paz Ekim 28, 2007 5:52 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceren adına.... Ptsi Ekim 29, 2007 7:07 am | |
| floodum için özür ama cerosha şöle yyaptım: | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Ceren adına.... Ptsi Ekim 29, 2007 1:42 pm | |
| tabe beenirde hiç kimse bakmıo buraya | |
|
| |
| |
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Ceren adına.... Salı Ekim 30, 2007 11:09 am | |
| - AmyLee_AvrilLavigne_Rock* demiş ki:
- Arkadaşlar biliyorsunuzki ceren yani benim ona taktığım lakabı sölersek ceroshinimoyu biraz zor görces o yüzden o gelince onu mutlu edelim bir demet hediye verelim=)Ceren'in mutlu olmasını kim ister?Ceren'in mutlu olmasını istiyosanız size bir ipucu:Ona hediye gönderin....
Not:o yokken sitenin tadı,tuzu kalmıyo(diğer üyeler alınmayın zaten bu site üyesiz kötü olur görünüşünde bişey yok:roll: ) Cerenimin mutlu olmasını dünyada en chok bn isterimmmm :drunken:ama kuzenimdeyim.ewe gidince yapıçam | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceren adına.... Salı Ekim 30, 2007 1:16 pm | |
| oke ama lütfen ceren mutlu olsun:P | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ceren adına.... Salı Ekim 30, 2007 4:09 pm | |
| ndn mutlu olmasın jnm siz onun için burda emek harcıosunuz...hepinizinki çok gsl olmuş eminimdi cerende beenir kusura bkma crencim bnm öle becerilerim olmadığı için bn sana yapamıcam abm izin vermioki program indirmeme |
|
| |
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Ceren adına.... Salı Ekim 30, 2007 4:21 pm | |
| bunu dier siteden snn adına ısmarladım crnmm = ewe gidince kndm de yapıçamm | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceren adına.... Perş. Kas. 01, 2007 12:35 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Ceren adına.... Cuma Kas. 02, 2007 3:39 pm | |
| | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: Ceren adına.... Cuma Kas. 02, 2007 7:03 pm | |
| snde cnm | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceren adına.... C.tesi Kas. 03, 2007 6:16 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
e.r.e.n.g.o.z.d.e Moderator
| Konu: Geri: Ceren adına.... Cuma Ara. 28, 2007 6:26 pm | |
| bendende ceren ablama(hep seni beklices cnm bnm): | |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Ceren adına.... Perş. Ocak 03, 2008 9:23 am | |
| müüjjdeeee!!!KANKAAA İLK MÜJDEM SANAAA 1-İSTANBULA GELİORUMMM 2-ARTIK BİLGİSAYAR EVDEE GİREBİLCEMM YUPPİ :d herkse chok tşkler muckk | |
|
| |
GÜLÇİNKOLİK MERVE Moderator
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Özel sözünüz : : seni çooooooooooook seviyorum aşkım bitanem gülçinimmm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Ceren adına.... C.tesi Ocak 05, 2008 3:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ceren adına.... Ptsi Ocak 07, 2008 2:02 pm | |
| bende çok sevindim | |
|
| |
| Ceren adına.... | |
|