| Admin_Erenn | |
|
+2AmyLee_AvrilLavigne_Rock* admin_erenn 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Admin_Erenn Çarş. Ekim 24, 2007 5:36 pm | |
| Arkadaşlar...7. sınıf bklediğimden de zor çıktı!bunun için nerdeyse 1 ay boyunca siteye yanlızca 1 en fazla 2 kez girebileceğim zaten fen sözlüsünden biraz düşük aldım(sözlü olduğunu bilmiordum)ve onun yüsünden çok büyük cezalar aldım..bilgisyar galiba iş yerine götürülecek vede dershane çalışma programı vs aynn yapılmak zorunda..bugünde zar zor girdim uzun süre giremezsem lütfen alınmayın hepinizi çok öslicem öselliikle sni kankammm!!!ashkimm snle vedalaşmadık bile çnkü blki okul kapannca msne gireblcemmm dua edin yazılılarım çok ii geçsin o zmn yeniden bilgisayar eve gelir! öpüorum...
Admin_Erenn | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Admin_Erenn Perş. Ekim 25, 2007 12:31 pm | |
| - admin_erenn demiş ki:
- Arkadaşlar...7. sınıf bklediğimden de zor çıktı!bunun için nerdeyse 1 ay boyunca siteye yanlızca 1 en fazla 2 kez girebileceğim zaten fen sözlüsünden biraz düşük aldım(sözlü olduğunu bilmiordum)ve onun yüsünden çok büyük cezalar aldım..bilgisyar galiba iş yerine götürülecek vede dershane çalışma programı vs aynn yapılmak zorunda..bugünde zar zor girdim uzun süre giremezsem lütfen alınmayın hepinizi çok öslicem öselliikle sni kankammm!!!ashkimm snle vedalaşmadık bile çnkü blki okul kapannca msne gireblcemmm dua edin yazılılarım çok ii geçsin o zmn yeniden bilgisayar eve gelir! öpüorum...
Admin_Erenn ashkım benim yhaa bol şanslarda bende seni chok özlicem gitmeseydin keşke bende sadece hafta sonu girebiliyorum keşke sende öle olsan ama girsen en azından:cry: | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Admin_Erenn Perş. Ekim 25, 2007 3:02 pm | |
| - admin_erenn demiş ki:
- Arkadaşlar...7. sınıf bklediğimden de zor çıktı!bunun için nerdeyse 1 ay boyunca siteye yanlızca 1 en fazla 2 kez girebileceğim zaten fen sözlüsünden biraz düşük aldım(sözlü olduğunu bilmiordum)ve onun yüsünden çok büyük cezalar aldım..bilgisyar galiba iş yerine götürülecek vede dershane çalışma programı vs aynn yapılmak zorunda..bugünde zar zor girdim uzun süre giremezsem lütfen alınmayın hepinizi çok öslicem öselliikle sni kankammm!!!ashkimm snle vedalaşmadık bile çnkü blki okul kapannca msne gireblcemmm dua edin yazılılarım çok ii geçsin o zmn yeniden bilgisayar eve gelir! öpüorum...
Admin_Erenn yhaaa..inanamıyorummm...bn seni chok özlerim bitanecik zuzummm girince şu soruma cvp wersene cnm = sen kaç saatleri arasında okul&dershanede oluyosun??hyr yanii...bari telden arıyım dicem de o yüsteennnn | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Admin_Erenn Perş. Ekim 25, 2007 4:54 pm | |
| ya çok üsüldüm jnmm ...seni çook öslücess |
|
| |
admin_cemremm €n$heker Cemreci @dmin
| Konu: Geri: Admin_Erenn Cuma Ekim 26, 2007 3:12 pm | |
| cnm bnm yaa cidden çok özlücez seniii | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Admin_Erenn Cuma Ekim 26, 2007 3:13 pm | |
| | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: Admin_Erenn Cuma Ekim 26, 2007 8:56 pm | |
| cnm bnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pff sensiz sitenin eski tadı kalmaz ki | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Admin_Erenn C.tesi Ekim 27, 2007 5:25 am | |
| | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Admin_Erenn C.tesi Ekim 27, 2007 8:07 am | |
| üyeler bölünde şarlkılara idin istrsnz | |
|
| |
| Admin_Erenn | |
|