| çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( C.tesi Ekim 20, 2007 5:22 pm | |
| | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 6:24 am | |
| haklısın hayvan gibi dans ediyolar onun içni hepsiyimi kaldırdılar çok yanlış rtüke şikayet etcem:twisted: | |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 8:26 am | |
| yaa show tv yi protesto için bn show tv yi bugün islemicem!!herkes show tv nin sitesine yazılar yazsın şikayetler etsin! | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 11:40 am | |
| bende protesto etcem yane aaaa ne kadar gaddarlar yhaa:x | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 2:22 pm | |
| pf yhaaa...geeğğriiiiilerrrr protestoya başlayın..herkes başlasınnn :xe-mail atalım showa da nasıl bi hata yaptıklarını anlasınlarr..işte adres= info@showtvnet.com | |
|
| |
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 2:25 pm | |
| hade protestoya:D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 2:28 pm | |
| flood için ösür ama onlara attım mail = yhaaa...hepsi biri nasıl kaldırabilirsiniz yha sizz!!???buzda dansmışş..hepsinin pabucu,hatta pateni bile olmas!zaten buz dansı gibi zarif bir sporu bukadar kalitesiz yapan insanlarla dolu bi yarışmaa...bi de bunu reytinklerde 1. olan hepsi birin yerine koyuyosunuzz!!aklınız warsa bu yanlışı düzeltin çünkü bn we 55 arkadaşım bu olayı protesto amacıyla artık show izlemiycez ona göre .... 55 abartıydı ama onlar yer | |
|
| |
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 2:29 pm | |
| güsel yazmışsın jnm aferin sana benden yazıyom şimdi | |
|
| |
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 2:34 pm | |
| bende şöle yazdım:yhaa...hepsi 1'i nasıl kaldırmaya cesaretiniz var!bu izlenme rekorları kıran dizi yerine buzda dansı koyyuyosunuz tamam buzda dansı sevenler var ama başka bir program yerine koyabilirdiniz ayıp denen bişey var lütfen bu yanlışınızı düzeltin ben ve bir site dolusu arkadaşım bu olayı protesto için artık show tv izlemiycez (bu protesto buzda dans yerine hepsi 1 gelene kadar sürecek!) | |
|
| |
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 4:01 pm | |
| mütiş | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 5:03 pm | |
| of yaaaaa bu ne beeeeeeeeee sinir oldum ben 1 haftadır bu diziyi bekliyom saçmalamasınlarrrrrrrrrr! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Paz Ekim 21, 2007 5:46 pm | |
| off dandirik bişi var showda şimdi bktm bn |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Ptsi Ekim 22, 2007 3:02 pm | |
| | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( Cuma Ekim 26, 2007 7:07 pm | |
| BU BAŞLIK KİLİT ÇÜNKİ ARTIK ATVDE | |
|
| |
| çok kötüü bişiii(duymaya hazırsanız girin) :( | |
|