| Bunu hediyem olarak kabul edin... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Bunu hediyem olarak kabul edin... Çarş. Ekim 17, 2007 11:41 am | |
| şeyy bunu sitenin ana resmine koyarsınız diye düşündüm eğer üstüne başka yazılar eklememi isterseniz ekleyebilirim sorun olmaz yane | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bunu hediyem olarak kabul edin... Çarş. Ekim 17, 2007 3:09 pm | |
| ççok gsl inş. koyar ferish |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Bunu hediyem olarak kabul edin... Çarş. Ekim 17, 2007 5:24 pm | |
| bncede chok gzl | |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Bunu hediyem olarak kabul edin... Cuma Ekim 19, 2007 3:40 pm | |
| chk güsel olmuş cnm bn fershyle konuşim olmazsa bn koyarım...çok saoool!!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Bunu hediyem olarak kabul edin... C.tesi Ekim 20, 2007 5:55 am | |
| önemli değil eğer çok küçükse büyük bir resmin üstüne ekleme olarak yapcam sziin yorumlarınızı bekliyorum o yüzden:roll: | |
|
| |
| Konu: Geri: Bunu hediyem olarak kabul edin... Paz Ekim 21, 2007 2:44 pm | |
| bide şöyle var buda olabilir gibime geldi bi bakarsanız:roll: | |
|
| |
admin_gulcin_ €n$heker Gülçinci @admin
Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 32 Özel sözünüz : : seni sefiom gülçinjim Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Bunu hediyem olarak kabul edin... Paz Ekim 21, 2007 4:17 pm | |
| ikincide çok tatlı bnce koyalım feridejime söliem olmassa koyarıs | |
|
| |
| Konu: Geri: Bunu hediyem olarak kabul edin... Salı Ekim 23, 2007 12:56 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
hepsi_cemre_su yeni üye
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 27 Özel sözünüz : : benim gibi cemreyi ölümüne kadar delicesine seven yoktur Kayıt tarihi : 22/11/08
| Konu: Geri: Bunu hediyem olarak kabul edin... C.tesi Kas. 22, 2008 3:32 pm | |
| sloganın güzel ama benim arkadaşımının hepsi sitesinin sloganı bu..................... | |
|
| |
| Bunu hediyem olarak kabul edin... | |
|