| KURALLARA UYAN YOK! | |
|
+4AmyLee_AvrilLavigne_Rock* admin_erenn cemre_ceren cemreci_girl 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: KURALLARA UYAN YOK! Salı Ekim 16, 2007 1:14 pm | |
| kimse kurallara uymuyo çok sohpet yapılıyo yaaaaaaaaa konu dışı konuşmalar çok fazla tfn bi çözüm bulunsun | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: KURALLARA UYAN YOK! Salı Ekim 16, 2007 1:38 pm | |
| ya bn bakcm gereksz msjlarımı silcem | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: KURALLARA UYAN YOK! Salı Ekim 16, 2007 1:55 pm | |
| snn için deil herkes yapıo(bende dahiL) bence bunun önüne geçilmesi lasım! | |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: KURALLARA UYAN YOK! Salı Ekim 16, 2007 2:26 pm | |
| arkadaşlar bn uyarmak istiorum ama uyarınca alınırsınız küsrsiniz bnde bunları istemiorum yani size krşı en ykın nası dawranmamız grekiosa öle dwranıorum ama sizde ltfen kurallara artk uyun!(bnde daha dikkatli olcam yanlışım olursa ltfen bni uyarın) | |
|
| |
| Konu: Geri: KURALLARA UYAN YOK! Salı Ekim 16, 2007 8:38 pm | |
| hyr cnm sitenin kuralları var uyarınca kırılcak olan varsa kırılsın siz bence o zmn en doğrusunu yapmıs olursunuz!! beni uyarın yaparsam gerekirse banlayın walla herkes suçunu bilsin! | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: KURALLARA UYAN YOK! Çarş. Ekim 17, 2007 11:04 am | |
| - cemreci_girl demiş ki:
- hyr cnm sitenin kuralları var uyarınca kırılcak olan varsa kırılsın siz bence o zmn en doğrusunu yapmıs olursunuz!! beni uyarın yaparsam gerekirse banlayın walla herkes suçunu bilsin!
katılıyorum aynen:roll: | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
admin_gulcin_ €n$heker Gülçinci @admin
Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 32 Özel sözünüz : : seni sefiom gülçinjim Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: KURALLARA UYAN YOK! Perş. Ekim 18, 2007 2:26 pm | |
| artyıq daha dikkatli olmalıyıs | |
|
| |
| Konu: Geri: KURALLARA UYAN YOK! Perş. Ekim 18, 2007 2:32 pm | |
| bencede ya şahsen çok rahatsız oluom tanışma başlıklarla kel alakalı konuşmalar geçio | |
|
| |
cemre_qoliq αℓışмα αşαмαѕıη∂α
| Konu: Geri: KURALLARA UYAN YOK! Cuma Ekim 19, 2007 9:25 am | |
| bncede en çok tanışma bölümünde oluo | |
|
| |
Yoshy yeni üye
| |
| |
sarı_şeker Siteden Şutlandı =)
| Konu: Geri: KURALLARA UYAN YOK! Çarş. Nis. 09, 2008 4:08 pm | |
| ...SİTE ADI VERMEK VE REKLAM YAPMAK YASAKTIR...
edit by :AmyLee_AvrilLavigne_Rock* | |
|
| |
| KURALLARA UYAN YOK! | |
|