AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Özel günler... Cuma Ekim 12, 2007 3:45 pm | |
| arkadaşlar burada doğum günlerimize ait özel günleri yazıcaz ama o günle ilgili bir cümle oluşturucaz.oke'mi? | |
|
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Özel günler... Cuma Ekim 12, 2007 3:46 pm | |
| örnek:
başlıyorum:benim doğum tarihim 14 şubat olduğu için sevgililer gününe denk geliyo
cümlemde:sevgilim bana ne alcaksın???
gibi sizleride bekliyoruz | |
|
GÜLÇİNKOLİK MERVE Moderator
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Özel sözünüz : : seni çooooooooooook seviyorum aşkım bitanem gülçinimmm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Özel günler... Paz Ara. 02, 2007 12:13 pm | |
| benimkide tiyatro gününe denk geliyo cümle:hadi tiyatroya gitmiyomuyuz? böyle mi bernacım:?: | |
|
| Konu: Geri: Özel günler... Paz Ara. 02, 2007 12:33 pm | |
| eed oyunlara giryo ama başlığı taşıyamıyorum | |
|
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Özel günler... Perş. Eyl. 04, 2008 1:18 pm | |
| Ben taşırdım ama bnce burda da kaLabiLiR.! __________________________________________________ 21 Mart --> Baharın iLk günü Çiçek toplıyalım mı? | |
|