Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI

4 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI Empty
MesajKonu: KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI   KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI EmptyPerş. Ekim 11, 2007 8:41 pm

burda kavak yelleri dizisini tartışalım...
ya bu haftaki kız neydi öle su dan bahsediorumm efenin dişisi resmen efe onun yanında kalakaldı Very Happy Very Happy
cemre_ceren
$üper Mod..!
$üper Mod..!
cemre_ceren

Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA

MesajKonu: Geri: KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI   KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI EmptyC.tesi Ekim 27, 2007 6:32 pm

bncede Very Happy
cemreci_girl
$üper Mod..!
$üper Mod..!
cemreci_girl

Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm

MesajKonu: Geri: KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI   KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI EmptyPaz Ekim 28, 2007 3:07 pm

yaaa ben sinir oluom o kıza efemi çok üzdüü...Mineye de çok sinir oluyorum aslıyla denizin arasını bozmak için elinden gelen herseyi yapıoo!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
AmyLee_AvrilLavigne_Rock*
$üper Mod..!
$üper Mod..!
AmyLee_AvrilLavigne_Rock*

Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım!

MesajKonu: Geri: KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI   KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI EmptyPtsi Ekim 29, 2007 6:46 am

ne desen haklsın ashkım:twisted: Very Happy Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI   KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI EmptyÇarş. Ekim 31, 2007 2:36 pm

hepiniseekatılıorum kıslarrr....hele o aslı azını açtımı krkuorrum amma büük ağız var o kızdaa yaaa güldümü kaçasım gelioo Very Happy
admin_cemremm
€n$heker Cemreci @dmin
€n$heker Cemreci @dmin
admin_cemremm

MesajKonu: Geri: KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI   KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI EmptyCuma Kas. 02, 2007 4:48 pm

cemreci_girl demiş ki:
yaaa ben sinir oluom o kıza efemi çok üzdüü...Mineye de çok sinir oluyorum aslıyla denizin arasını bozmak için elinden gelen herseyi yapıoo!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
evettttttt
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI   KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI EmptyPerş. Kas. 29, 2007 3:30 pm

ya amma karıştı işler dimi deniz aslıya güvenmiyo kadının karnına tekme geldi aslının hocası ondan hoşlanıomu ?!!!aslı herşei örencek mi ?o mah. ağızlı dedikoducu kadın o eve taşıncak mı ??aslıyla deniz ayrılcak mı ve onların sonu nolcak sanırım bu akşam yarısı aydınlancak hadi ekran başına Very Happy Very Happy
cemreci_girl
$üper Mod..!
$üper Mod..!
cemreci_girl

Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm

MesajKonu: Geri: KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI   KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI EmptyPaz Haz. 29, 2008 10:47 pm

sezon finali süperdi yaaa...

Aslı <3 Efe... Rolling Eyes cheers
admin_cemremm
€n$heker Cemreci @dmin
€n$heker Cemreci @dmin
admin_cemremm

MesajKonu: Geri: KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI   KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI EmptySalı Tem. 01, 2008 6:24 pm

walla yaa. ama o deniz yokmu o gıcık kesin aslının aklını karıştırcak herşeyi mahvetçekk!!! Mad

KAVAK YELLERİ TARTIŞMA ALANI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kavak Yellleri