Ben geldim canım...Bence o çocuğu bırak..Harbi diyom bak,ondan sana hayır gelmezz
Bu arada benimde bir sorunum var
Yaa arkadaşlar ben Hogwarts Cadılık ve Büyücülük rp sitesine üye olmuştum...Bir ara rp yapmak için oraya girdim ve karakterimin grubunu belirlettim felan filan...Sonra ablamla konuşuyoduk dedimki:
-Abla yaa ben Harry Potter rp sitesine üyeyim yaa...Şİmdi girip rp yapsam dedim...Oda olmaz dedi...Bende üffledim ama çok üzüldüm...Sizden bir ricam olacak...Ben size şifremi versem...Orada özel mesajları açıp birine birşey yollamanızı isteyeceğim...O kişinin kullanıcı adıda Ashley Michelle Tisdale ona şu iletimi yollar mısınız?:
Canım sen bana msn adresini verebilirmisin...Sen bana msn adresini ver ben sana yaptığım rpleri yollayayım...Sen bana konuyu söylersin ben yazarım sende arada benim kullanıcıma girip yazarsın...Olursa lütfen msn adresini söyle bana...
yazın...ama ne olur bu iyilği yapacakmısınız..Eğer yaparsanız çok minnettar kalacağım...Sizede yağtığınız iyiliğiniz karşında size istediğiniz herhabgi birşeyi yapacağım...
NOT:İSTEYEN BANA Ö.M ATSIN BEN ONA SİTE ADRESİNİ VERİCEM...