| Scary Movie(Korkunç Bir Film) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Scary Movie(Korkunç Bir Film) Cuma Eyl. 28, 2007 2:18 pm | |
| arkadaşlar herkese tavsiye ederim komik,eğlenceli ama bazı yerler o kadar komikki yane ölürsünüz 4 filminide izleyin bence süper bişey yen izleseniz iyi edersiniz ben izledim 3e kadar 4ü izlemedim ama bu film böle bütün korkunç filmlerin komikleştirilmiş hali izleyin görün... | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: Scary Movie(Korkunç Bir Film) Cuma Eyl. 28, 2007 6:23 pm | |
| 4 bölmüde süper ama önce korku filmlerini izleyin yoksa anlayamazsınız hangi filmlerle dalga geçtiğini | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Scary Movie(Korkunç Bir Film) Cuma Eyl. 28, 2007 6:24 pm | |
| ben izlemedim | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: Scary Movie(Korkunç Bir Film) Cuma Eyl. 28, 2007 6:26 pm | |
| sen izleme cnm korkuosun :d | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Scary Movie(Korkunç Bir Film) Cuma Eyl. 28, 2007 6:34 pm | |
| send ebeni ödü kopuk zannettin:x | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Scary Movie(Korkunç Bir Film) C.tesi Eyl. 29, 2007 2:00 pm | |
| ma aseninde doğru herşeyden ödün kopuyo yhaa | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: Scary Movie(Korkunç Bir Film) C.tesi Eyl. 29, 2007 2:37 pm | |
| sus kısss | |
|
| |
GÜLÇİNKOLİK MERVE Moderator
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Özel sözünüz : : seni çooooooooooook seviyorum aşkım bitanem gülçinimmm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Scary Movie(Korkunç Bir Film) Perş. Kas. 22, 2007 6:51 pm | |
| bende 1le 2yi izledim ama 3ü izleyemedim:(en kısa zamanda onlarıda izliycem çok süper bir film bence:lol: | |
|
| |
GÜLÇİNKOLİK MERVE Moderator
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Özel sözünüz : : seni çooooooooooook seviyorum aşkım bitanem gülçinimmm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: Scary Movie(Korkunç Bir Film) Cuma Ara. 21, 2007 5:53 pm | |
| floodum için çok özür ama bu akşam tvde korkunç bir filmin 3.bölümü var!!!bn mutlaka izliycem gerçi biraz geç saatte ama olsun bn izliycem uykusu gelmeyen ve izlememiş olanlar mutlaka izlemeye çalışsın:D | |
|
| |
| Scary Movie(Korkunç Bir Film) | |
|