AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Kavak Yellleri Salı Eyl. 25, 2007 1:33 pm | |
| KAVAK YELLERİ KANAL:KANAL D GÖSTERİM SAATLERİ:PERŞEMBE SAAT 20:00,PAZAR 10:00
Kavak Yellleri Deniz,Aslı,Efe ve Mine yazları cıvılcıvıl,kışları ise ıssız bir Ege kasabasında yaşıyorlar.Mine isyankar,Aslı idealist,Efe rahat ve espirili,Deniz ise tek başına ayakta kalma çabasında.Sıkı dostluklar,ilk aşklar,okul ve aile sorunları bir yana,tüm bu büyümenin zorlukların yanında savaşmaları gereken bir şey daha vardır:ÖSS.Sınav yaklaşmaktadır ve hayatlarının en önemli sınavı onları beklemektedir... | |
|
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Kavak Yellleri Cuma Eyl. 28, 2007 6:56 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kavak Yellleri Cuma Eyl. 28, 2007 8:16 pm | |
| |
|
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Kavak Yellleri C.tesi Eyl. 29, 2007 11:24 am | |
| ya kavak yellerind ehüseyin köpek bişiler diolardı nedi o | |
|
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Kavak Yellleri C.tesi Eyl. 29, 2007 12:10 pm | |
| önemli deil bilgi için bu arada cerencim o köpek hüseyin efenin kumsaldaki konuşma arkadaşıydı | |
|
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Kavak Yellleri C.tesi Eyl. 29, 2007 1:29 pm | |
| ewet hani köpekle konuşuo ya işte orası | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kavak Yellleri C.tesi Eyl. 29, 2007 5:33 pm | |
| ya ibrahim kendirci sanırım balkondan düşmüştü noldu bişi olmuş mu o zmn ?? |
|