| Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim Ptsi Eyl. 24, 2007 11:00 am | |
| Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!" | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim Ptsi Eyl. 24, 2007 12:12 pm | |
| komk ama ayıp (fazla değil)
En son tarafından Salı Eyl. 25, 2007 9:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim Ptsi Eyl. 24, 2007 7:32 pm | |
| huhahhahaha aslında bu fazla ayıp deel çünkü bu kelimeler ana haber bültenlerinde kullanılıo ya da televizyonlarda ama bize göre ayıp | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim Salı Eyl. 25, 2007 9:15 am | |
| ewt fazla deil | |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim Salı Eyl. 25, 2007 12:01 pm | |
| shüpersin kanka her fıkran chk gsl devamını bklioruz bu arada ayıp veya ayıp deil sonuçta aşırı ayıp deil bncee | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim Salı Eyl. 25, 2007 12:02 pm | |
| bencede | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim Salı Eyl. 25, 2007 1:30 pm | |
| - admin_erenn demiş ki:
- shüpersin kanka her fıkran chk gsl devamını bklioruz bu arada ayıp veya ayıp deil sonuçta aşırı ayıp deil bncee
bencedeeeeeeeee | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim Salı Eyl. 25, 2007 1:54 pm | |
| ya nese biz fıkra hakkında yorumlarımızı söleyelim(bunlarda yorum ama daha ayıp ii kötü gibi şeler olursa sevinirim ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim Paz Eyl. 30, 2007 1:38 pm | |
| bnce ayıp bişi deel ama snu çok komik ... |
|
| |
| Biraz ayıp ama daha kötüsünü koymazsanız sewinirim | |
|