| Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... | |
|
+4cemreci_girl cemre_ceren cemre admin_erenn 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Cuma Eyl. 14, 2007 10:19 am | |
| evet!!!üstteki üyeyi ndn sewdiğinizi bize yazınıızzz! (yada ndn sewmediğinizide olabilüü)) evet alttaki bni ndn sewio veya ndn sewmioo? | |
|
| |
cemre Moderator
Mesaj Sayısı : 198 Özel sözünüz : : cemrem seni çok seviyorum aşkımmmm Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... C.tesi Eyl. 15, 2007 9:32 am | |
| ben seviyorum çünkü çok sekersin çok tatlısınn vede çok güzell | |
|
| |
cemre_qo Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Paz Eyl. 16, 2007 2:58 pm | |
| üstteki üyeyi seviyorum çünki çok şeker |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| |
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Salı Eyl. 25, 2007 6:09 pm | |
| üstteki üyeyi üyeyi seviorm çünkü çok sıcakkanlı ve cemreci | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Çarş. Eyl. 26, 2007 12:34 pm | |
| üstteki üyeyi choks ewiorum çünkü ona kanım kaynadı | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Çarş. Eyl. 26, 2007 12:53 pm | |
| üstteki üyeyi seviyorum çünkü hem admininm hem fershynin arkadaşı hem sheker hem tatlı hemde sıcak kanlı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Cuma Eyl. 28, 2007 8:33 pm | |
| üstteki üyeyi seviyorum çünkü bnm kankam ve çok ii bi kız(bu arada cnm her yere flood yapmıssın azar isitcen dikkat et ) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... C.tesi Eyl. 29, 2007 12:14 pm | |
| yhaa kanka özürde bu mesajlarım hep bi tane fazla gidiyo benim sinir oluyom özür dilerim yane ben bilerek banlanmak istemem bunlar kendliğinden oluyo bi mesaj fazla gidiyo kusura bakmayın neyse devam ediyorum aynı şeyleri bende sana hissediyorum kanka;) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... C.tesi Eyl. 29, 2007 2:09 pm | |
| üstteki üyeyi seviyorum çünkü beni hasta halimle bile mutlu etmeyi başarıyo | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... C.tesi Eyl. 29, 2007 2:48 pm | |
| üstteki üyeyi seviyorum çünkü hiçbirzaman onu kötü veya kalp kırıcı görmedim hep benim hakkımda olmasa bile hep iyi şeyler dio insanın yüzüne sölemiyo düşündüğü kinleri o yüzden seviyom | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... C.tesi Eyl. 29, 2007 6:10 pm | |
| üstteki üyeyi seviyorum çünki kankim e sıcakkanleetı beni neden seviyonuz | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... C.tesi Eyl. 29, 2007 7:11 pm | |
| üstteki üyeyi sewiorum çünkü sitemiz için chok yararı olan ve hiç bir zmn unutmayacağımız bi arkadaşımız.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Paz Eyl. 30, 2007 10:54 am | |
| üstteki üyeyi seviyorum çünkü hayata hep güzellikle bakıyo | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Paz Eyl. 30, 2007 11:13 am | |
| üstteki üyeyi sewiom becasue ( ) rockçının önde gideni | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Paz Eyl. 30, 2007 11:15 am | |
| üstteki üyeyi seviyorum çünkü hatalırım olsa bile salla diyip geçiyo o mesajlarımı düzeltiyo(mu?bilmiyom ama belki olabilir ama ben telafi ediyom hatamı gerek kalmıyo yorulmasına:D ) | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Paz Eyl. 30, 2007 11:26 am | |
| üstteki üyeyi seviyom çünki hiçç neden kalmadıki | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Paz Eyl. 30, 2007 11:29 am | |
| üstteki üyeyi seviyorum çünkü aklına geleni yazıyo unuttuğunda neden kalmadı deo:lol: | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Paz Eyl. 30, 2007 4:25 pm | |
| üstteki üyeyi sewiyorum çünkü çook samimi bi kız =) | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Paz Eyl. 30, 2007 7:23 pm | |
| üst.üy.sviorm çnk. sıckakkanlı ve admin | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Ptsi Ekim 01, 2007 12:37 pm | |
| üstteki üyeyi adminlere ve herkese sıcakkkanlı davrandığı nedeniyle seviom..... | |
|
| |
eren_manyağı yeni üye
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Ptsi Ekim 01, 2007 5:12 pm | |
| üstteki üyeyü seviyorum çünkü o bir HEPSİ'Cİ NOT:HEPSİ'Cİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... Çarş. Ekim 03, 2007 1:45 pm | |
| üsttekiüyeyi seviyorum çünkü hep yanımda oldu valla hiç itiraz etmedi(hepiniz ölesinizde denk gelene valla ) | |
|
| |
| Üstteki üyeyi sewiorum çünkü.... | |
|