| Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! Perş. Eyl. 06, 2007 9:57 am | |
| Lütfen şarkı sözlerini yazdıktan sonra kilit koyun çünkü her an sohpet için konuşabilirler sohpet yaptıklarındada o mesajı silin ve kilit koyun buraya ama danışmak istedğiniz tüm konları danışabilirsiniz
not:sadece bu bölümle ilgili konuları danışın! | |
|
| |
cemre_qo Misafir
| Konu: Geri: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! Ptsi Eyl. 17, 2007 10:07 am | |
| |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! Paz Eyl. 23, 2007 11:59 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! Paz Eyl. 23, 2007 1:08 pm | |
| bilgi için önemli değil bu arada | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! Salı Eyl. 25, 2007 12:57 pm | |
| soran mı oldu kıs :Dii değiştirdim mesajı
En son tarafından Salı Eyl. 25, 2007 1:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! Salı Eyl. 25, 2007 1:23 pm | |
| olmadı ama bu mesaj biraz gereksiz gibi | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! Salı Eyl. 25, 2007 1:43 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! Cuma Ekim 19, 2007 6:23 pm | |
| ok jnm ama bi tşkkürler bölümü yapta oraya tşkk fln edelim yane |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! Cuma Ekim 26, 2007 7:41 pm | |
| bncde | |
|
| |
| Konu: Geri: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! C.tesi Ekim 27, 2007 5:38 am | |
| oke arklar o zaman sadece tşkkür bölümünü açıyom yanlız özür görmemişm o bölümü | |
|
| |
| Konu: Geri: Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! C.tesi Ekim 27, 2007 5:39 am | |
| arkadaşlar flood için özür ama ben baktım tşkkürler bölğümü yoktu yeni bi tane açıyorum o yüzden olur mu? | |
|
| |
| Lütfen burayı okumadan bişey yazmayın! | |
|