| rüyalarınız | |
|
+3Admin_yoshy admin_cemremm büşra_yoshy 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
büşra_yoshy Moderator
Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 32 Özel sözünüz : : yaseminimmmm seni çooook seviyorumm:) Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: rüyalarınız Perş. Ağus. 30, 2007 11:48 am | |
| hepsi ile gördüğünüz rüyaları anlatın bakalım | |
|
| |
büşra_yoshy Moderator
Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 32 Özel sözünüz : : yaseminimmmm seni çooook seviyorumm:) Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: rüyalarınız Perş. Ağus. 30, 2007 11:50 am | |
| ben bi kere onların dizideki okullarıda okuyodum ama onlarla aynı sınıfta ve yasemin benim en iyi arkadaşım oluyodu | |
|
| |
admin_cemremm €n$heker Cemreci @dmin
| Konu: Geri: rüyalarınız Perş. Ağus. 30, 2007 2:51 pm | |
| ne kdr şanslısın çok güzel bi rüyaymış ben çok gördüm ama birini hatırlıyorum:cemreyle bi kırtasiyede karşılaşıyoduk ben ondan imza istiyodum resim çekiliyoduk telefonumla yani rüya gibi bi rüyaydı hiç uyanmak istememiştim | |
|
| |
admin_cemremm €n$heker Cemreci @dmin
| Konu: Geri: rüyalarınız Perş. Ağus. 30, 2007 2:51 pm | |
| ne kdr şanslısın çok güzel bi rüyaymış ben çok gördüm ama birini hatırlıyorum:cemreyle bi kırtasiyede karşılaşıyoduk ben ondan imza istiyodum resim çekiliyoduk telefonumla yani rüya gibi bi rüyaydı hiç uyanmak istememiştim | |
|
| |
büşra_yoshy Moderator
| Konu: Geri: rüyalarınız Cuma Ağus. 31, 2007 10:14 am | |
| aynısını yollamışsın ewt çok güzeldi bitane daha gördüm hepsi bizim karşı apartmana taşınıyodu yasemin hergün bize geliyodu bigün yemeğe çıkmıştık su istemişti ben almaya gittim arkamdan annem bağırıyodu aslında beni uyandırıyomuşşşşş!!!!! | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: rüyalarınız Cuma Ağus. 31, 2007 10:59 am | |
| ya..bnde rüyamda hepsinin bi imza günündeydim.sonra sıra bana geldi.yasemine sıkıca sarıldım we : yasemin ablacım!Senin bu dünyadaki en büyük hayranın bnmmm.....' dedim.yasemin abla da bana : 'biliyorum cnm.bi araştırma yaptım we en büyük hayranım sen çıktın.' diodu.sonra bn tabi çok sewiniyodum.sonra yasemin abla eline mikrofnu alıp imza günün bittiğini sölüyodu.çok şaşırıyodum.sıradakileri yolladıktan sonra bni ynındaki sandelyeye oturtup sarılıyodu.kucukkucağa dedikodu yapıyoduk. Tanrımm!!Nolurdu gerçek olsaydıı!!! | |
|
| |
büşra_yoshy Moderator
| Konu: Geri: rüyalarınız Cuma Ağus. 31, 2007 12:07 pm | |
| | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: rüyalarınız Cuma Ağus. 31, 2007 1:08 pm | |
| efet yaa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: rüyalarınız C.tesi Eyl. 08, 2007 8:19 am | |
| valla çok şanslısınız bnnnnnn rüyamda bile göremiorum rüya bile olsa görmek gsl olurdu heralde |
|
| |
cemre_qo Misafir
| Konu: Geri: rüyalarınız Ptsi Eyl. 10, 2007 8:26 am | |
| BENDE Bİ KERE ŞÖYLE Bİ RÜYA GÖRDÜM BEN CEMRENİN ASLINDA ANNESİNİN KARŞI KOMŞUSUYMUŞUM AMA BİLMİODM SORAAA ÖĞRENDİKTEN Bİ GÜN SONRA CEMRE ANNESİNİN YANINA GRUP ÜYELERİ İLE GELİODUU VE BEN CEMRE ARKASI DÖNÜKKEN ÜSTÜNE ATLAYIP SARILIODM VE KIZIN ÖDÜ KOPUP YERE BAYILIODU VE ÇOK KORKTUĞUM İÇİN SABAHIN5:30UNDA UYANDIM |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: rüyalarınız Ptsi Eyl. 24, 2007 1:01 pm | |
| ya nevşehire konsere geliodular ama kişi başı 200 milyon olduğu için ben gidemiodum ve bunun için alıodum soraa cemre beni rüyasında görmüş ağlarken ve adresimi bulup gelmiş bana evde mini bi konser verdiler bende onlara eşlik ettim (en güzel rüyada nmmiş haaaa ) | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: rüyalarınız Ptsi Eyl. 24, 2007 4:40 pm | |
| ben bi kere rüyamda hepsi konserindeydimm böle isimlerini söliyim ağlıodum sonra bni sahneye çaırdılar beraber söleyip dans ettikk ama uyandımm gözümü açtıımda ne göriyim annem "kalk kızım kahvaltı hazır diodu" | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: rüyalarınız Çarş. Eyl. 26, 2007 9:26 am | |
| bende o rüyayı gördüğümde annem sahura kaldırıodu | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: rüyalarınız Çarş. Eyl. 26, 2007 4:49 pm | |
| - cemre_ceren demiş ki:
- bende o rüyayı gördüğümde annem sahura kaldırıodu
AYY BU DAA KÖTÜ BŞYY | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| |
| |
e.r.e.n.g.o.z.d.e Moderator
| Konu: Geri: rüyalarınız C.tesi Kas. 03, 2007 9:24 pm | |
| yaa bn bikere eren ve diğerlerini görmüştüm konserdeyiz en arka sıradayım erenin yanına koştum bana bakmadı bile ondan sonra onları takip ettim bana bakıp gülümsedi telefonunu ve msn adresini yazdı işte sonra dediki beni evine götürebilirmisin cnm dedi bende dedim memnuniyetle erenim benim dedim ve vardık dediki 1 günlük evinde misafir olabilirmiyim dedi ben tabi şaşırdım ve sevinçten hoplayıp zıplamaya başladım 1 gün oldu yasemin abla cemre abla ve gülçin abla gelip ereni aldı yaa çok gsldi yaaa sonra hep buluşuodukk keşke gerçek olsa | |
|
| |
gülçincix αℓışмα αşαмαѕıη∂α
| Konu: Geri: rüyalarınız Salı Kas. 13, 2007 7:20 pm | |
| bende rüyamda gülçinin kuseni oluodum benide gruba alıyolardı sökede konsef fln veriyoduk dans ediyoduk...sonra biz sökede bi eve yarlaşıoduk cemrenin gene temizlik krizi tutumuş oluodu sonra kapı zili çalmış... uyandığımda kendimi yerde bulmuştum meğersem çalıan bizim evin ziliymiş | |
|
| |
| rüyalarınız | |
|