| şarkı dewam ettirmece | |
|
+4cemre_ceren cemre büşra_yoshy Admin_yoshy 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: şarkı dewam ettirmece Çarş. Ağus. 29, 2007 7:04 am | |
| Bu oyunda biri şarkının bi kısmını ondan sonraki de dewamını sölick.şarkı bitince başka bi şarkıya geilck | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Çarş. Ağus. 29, 2007 7:04 am | |
| bn başlıyom : Yemem ben artık bunları Tersyüz ettim hayatımı
Dedim yak lambalarını Oyna sende zarlarını Bırak başkalarını Ben aptal mıyım? | |
|
| |
büşra_yoshy Moderator
Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 32 Özel sözünüz : : yaseminimmmm seni çooook seviyorumm:) Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Cuma Ağus. 31, 2007 1:55 pm | |
| işine gelmeyince hep hayatın kendisi sebep sen onca fırsatı tep ben aptal mıyım | |
|
| |
cemre Moderator
Mesaj Sayısı : 198 Özel sözünüz : : cemrem seni çok seviyorum aşkımmmm Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Perş. Eyl. 13, 2007 10:02 pm | |
| BAŞKA ŞARKIYA GEÇEBİLİRMİYİZZ LÜTFEN BEN BAŞLIYIM BAŞKA Bİ ŞARKIYLA BALIYORUM: YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM YOLUMA ÇIKMASAN İYİ EDERSİN | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Paz Eyl. 23, 2007 11:47 am | |
| SÖZLERİM SAN AĞIRMI GELDİ KALBİNİ Mİ KIRDIM AFFEDERSİN | |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Ptsi Eyl. 24, 2007 6:18 pm | |
| aramızda herşey bitti ayrılalım diyen sen değil miydin ben ağlarken, utanmadan arkanı dönüp giden sen değil miydin | |
|
| |
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Çarş. Eyl. 26, 2007 1:28 pm | |
| hayırdır ne oldu pişmanmısıınn bir gece ansızım kapımdasııın gerçekler acıdır anlaman lazım benim için artık sen bir bacısınnn | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Çarş. Eyl. 26, 2007 5:44 pm | |
| değiştirrrr | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 984 Özel sözünüz : : Avril'im,Amy'm aşklarım,beni sizden çok seveni bulamassınız.Çünkü tek ölümüne seven ben varım! Kayıt tarihi : 09/08/07
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Perş. Eyl. 27, 2007 12:55 pm | |
| kendini yormadan ulaşsam sana dokunsam ruhuna kimseye sormadan yolundan çıkıp kavuşsam sana banaaaaaaaaaaa ne oldu neden saklandın söyle aramaktan sıkıldım seni yiiine düşündüm hep vazgeçmeyee aaa aramaktan sıkıldım seni yiiiineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kendini yormadan ulaşsam sana dokundam ruhuna kimseye sormadan yolumdan çıkıp kavuşsam sana banaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Cuma Eyl. 28, 2007 1:00 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Cuma Eyl. 28, 2007 2:04 pm | |
| yhaa en sevdiğim grubun en güzel şarkısıydı neyse devam ediyom
hadi canım hadi canım dışarı hayat işte cıss yapıyor adamı iyi kötü hoşsun halaaa buralarda fazlanma buralarda fazlanmaaaaa | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Cuma Eyl. 28, 2007 6:19 pm | |
| hiç bana bakma olmaz oğlan sen kendine ısmarlan senkendine ısmarlan hiç bana bakma olmaz oğlan başkasına yuvarlaaaaaaaaaaaaaaaaaan | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Cuma Eyl. 28, 2007 6:37 pm | |
| değiştirr | |
|
| |
GÜLÇİNKOLİK MERVE Moderator
Mesaj Sayısı : 138 Yaş : 28 Özel sözünüz : : seni çooooooooooook seviyorum aşkım bitanem gülçinimmm Kayıt tarihi : 17/11/07
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece C.tesi Ara. 08, 2007 10:32 am | |
| yoshy hep yolda erense uzayda gülçin şıpsevdi cemre çok zorlu biri bir çatı altında hepsi bir arada;) | |
|
| |
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece C.tesi Ara. 08, 2007 9:32 pm | |
| zor demeden düşmanlık bilmeden pes etmeyim vaz geçme sevmekten söz verelim,hedefe gidelim aşk gelirse(gelince de olabilir) bi mola verelim | |
|
| |
e.r.e.n.g.o.z.d.e Moderator
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Salı Ara. 18, 2007 7:18 am | |
| değiştir karar ver artık kimi daha çok sevdiğine kararsız olma sen üzme herkesi kalbinde kim var omu yoksa benmiyim bilmek isterim yolunumu çizeyim | |
|
| |
| Konu: Geri: şarkı dewam ettirmece Cuma Ara. 21, 2007 6:38 pm | |
| kess yalan dostum aşk diye bir şey yok yalan dostum yalan dostum aşk diye bir şey yok yalan dostum hopbarinna yalan dostum aşk diye birşey yok yalan dostum hopbarinnaaaaa.. | |
|
| |
| şarkı dewam ettirmece | |
|