| HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( | |
|
+8erenchi A$LI cemre_müge yoshy_eda büşra_yoshy admin_gulcin_ Admin_yoshy yaprak_cemre 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
yaprak_cemre Moderator
Mesaj Sayısı : 123 Özel sözünüz : : bEnİm aSkIm cAnIm SıCaK kAkAoMMm CaNıM bEnİm Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( C.tesi Tem. 28, 2007 7:58 am | |
| ARKDAŞLAR BİR YERDE GÖRDÜM SİZDE BAKIN CEMREDE CEMREYE HİÇ BENZEMİYORR
En son tarafından Paz Tem. 29, 2007 7:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( C.tesi Tem. 28, 2007 9:05 am | |
| 1.si : Bu kız zaten cere diilmiş.pointten üzerine cemre yazmış biri. 2.si:Bence fotomontaj diyilse bile üstünede durulucak bi konu diil.nolucak yani...kızlar biraraya gelip felekten bi gece çalmışlar.herkes yapabilir!şimdi bu resmi gördük diye onları sevmekten vazgeçicek fln diyiliz heraldee | |
|
| |
admin_gulcin_ €n$heker Gülçinci @admin
Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 32 Özel sözünüz : : seni sefiom gülçinjim Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( C.tesi Tem. 28, 2007 10:33 am | |
| - Admin_yoshy demiş ki:
- 1.si : Bu kız zaten cere diilmiş.pointten üzerine cemre yazmış biri.
2.si:Bence fotomontaj diyilse bile üstünede durulucak bi konu diil.nolucak yani...kızlar biraraya gelip felekten bi gece çalmışlar.herkes yapabilir!şimdi bu resmi gördük diye onları sevmekten vazgeçicek fln diyiliz heraldee ewt | |
|
| |
büşra_yoshy Moderator
Mesaj Sayısı : 388 Yaş : 32 Özel sözünüz : : yaseminimmmm seni çooook seviyorumm:) Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Ptsi Tem. 30, 2007 8:23 am | |
| | |
|
| |
yoshy_eda Hepsici Moderatör
Mesaj Sayısı : 34 Özel sözünüz : : yasemin aşkım böğürlenim benim mor meleğim Kayıt tarihi : 02/08/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Paz Ağus. 05, 2007 7:39 pm | |
| | |
|
| |
cemre_müge yeni üye
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Ptsi Ağus. 06, 2007 7:48 am | |
| benjede yane içebilirler onlar gençler dime yane | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Ptsi Ağus. 06, 2007 11:39 am | |
| yani..neden içmesinler ki...hem alkolik fln da diiller bnce çok ta güsel bişi | |
|
| |
admin_gulcin_ €n$heker Gülçinci @admin
Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 32 Özel sözünüz : : seni sefiom gülçinjim Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Ptsi Ağus. 06, 2007 12:43 pm | |
| aramısda belki içenler vrdır yani nolmal anarmal bi durum yoq | |
|
| |
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Ptsi Ağus. 06, 2007 12:59 pm | |
| ben de yasemin gibi grubun en küçüğüyüm.onun için içki içmiyorum !! ama büyüyünce cnm çok isterse içerim yane | |
|
| |
A$LI Hepsici Moderatör
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Perş. Ağus. 09, 2007 11:41 am | |
| ne war ki bunda içebilirler | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( C.tesi Ağus. 11, 2007 12:25 pm | |
| yane içebilirler ne var bnda hem bnm yaşım 14 ama bn bile içiom basenn...[aile ymklrnde ] |
|
| |
erenchi Moderator
| |
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Perş. Ağus. 23, 2007 9:04 am | |
| bende biranın tadına bakmıştım!! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Cuma Ağus. 24, 2007 9:33 pm | |
| birayı hiç tavsiye etmem kıslar kırmızı şarabın tadı daha gsl |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( C.tesi Ağus. 25, 2007 4:28 pm | |
| hıı onu böle ewlerde pek bulamıoruz shekerim bira en azından çoğu evde 2-3 tane bulunuo sıkılan içiyo bizde pek bulunmaz yani ama bazılarında bulunuyo bn 1-2 ark.la içmiştim birayı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( C.tesi Ağus. 25, 2007 8:40 pm | |
| bzde her trlü içki bulunduğu için bz arada götürüos arklarla kimse farketmeden |
|
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Çarş. Ağus. 29, 2007 1:01 pm | |
| arada bir sakıncası yok hem o cemre deil kii | |
|
| |
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Çarş. Ağus. 29, 2007 1:26 pm | |
| bn de bikere iki kere fln içtim...ama çok ekşi oluyolar beaa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Çarş. Ağus. 29, 2007 1:44 pm | |
| hehe size bi anımı anltcam yılbaşıydı bize hediye viski gelmişti abm içiodu bnde istedim daha 10 yaşındamıydın neydim bide kolanın içine kattı yarım bardak fln 2, katışında bn yamuldum tabi sarhoş olunca anneme ne var ne yok anlatmışım bitmiştim o zmn ya içkiyi fazla kaçırmamak lasım herşeyi tadında yoksa bnm gibi olursunz |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Çarş. Eyl. 26, 2007 5:04 pm | |
| öle oluruzda ben hiç içki içmedim içmicemde çünkü yanına yaklaştığımda çok pis kokuodu ve tuvalete gittim... hem içenlere yazık olmuş bu arada içki içeilirler çünkü onlar ünlü hem hemde hepis 1 de cemr eve eren ilk bölümlerde dans ederken içki içmişlerdi | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Cuma Eyl. 28, 2007 9:25 am | |
| flood için özür ama ordaki bi kere cemr edeğil | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Cuma Eyl. 28, 2007 3:39 pm | |
| o dizideki içki deeldir film setinde içmelerine izin veermezler o partiden söz ediosan tabi |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| |
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Cuma Eyl. 28, 2007 6:28 pm | |
| eet cnm sana yazmış | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
| Konu: Geri: HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( Cuma Eyl. 28, 2007 6:30 pm | |
| o zmn bi daha nalat ben anlamadım(kafam biras kalın ama kusra bakmayın:) ) | |
|
| |
| HEPSİ İÇKİ Mİ İÇİYORRRRRRRRRRRRRR:(((((((((((((((( | |
|