| ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? | |
|
+4admin_erenn admin_gulcin_ yaprak_cemre Erenbulaşıksüngeri 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Erenbulaşıksüngeri yeni üye
| Konu: ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? C.tesi Tem. 28, 2007 7:24 am | |
| ALATTİN'İN SİHİRLİ LAMBASI SİZİN ELİNİZDE OLSA NE DİLERDİNİZ??
YASEMİN 1-Savaşların tamamen bitmesini dilerdim 2-Bütün herkezin sağlıklı olmasını dilerdim 3-Ayrılıkların olmamasını dilerdim
GÜLÇİN 1-İstediğim herşeyi gerçekleştirebilmek için sihir yeteneği dilerdim 2-Aşk 3-Yalansız bir dünya
EREN 1-Orman yangınlarında yanan yerlerin bir anda yeşermesini sağlardım 2-Engelli insanların tekrar sağlıklarına kavuşmasını isterdim 3-Bir anda bütün sigaraların yok olmasını sağlardım.Bir tane bile kalmayacak şekilde...
CEMRE 1-Dünyadaki tüm saçma sapan savaşların bitmesini ve her ülkenin birbirleriyle anlaşarak"BARIŞ" içinde yaşamasını isterdim 2-Bir daha hayata gelirsem Angelina Jolie olarak gelmek isterdim 3-Tüm sevdiklerimin ve dünyadaki insanların sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını isterdim... | |
|
| |
yaprak_cemre Moderator
Mesaj Sayısı : 123 Özel sözünüz : : bEnİm aSkIm cAnIm SıCaK kAkAoMMm CaNıM bEnİm Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? C.tesi Tem. 28, 2007 7:49 am | |
| BİLİYORDUM AMA YİNE PAYLAŞIM İÇİN SAOL
En son tarafından Paz Tem. 29, 2007 7:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
admin_gulcin_ €n$heker Gülçinci @admin
Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 32 Özel sözünüz : : seni sefiom gülçinjim Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? C.tesi Tem. 28, 2007 10:49 am | |
| | |
|
| |
admin_erenn €n$heker Erenci @admin
Mesaj Sayısı : 487 Özel sözünüz : : ereni çooook sewyom yeşil meleğim.. Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? Paz Tem. 29, 2007 5:30 pm | |
| saol shekerrr bak aşkım ne güsel şey dilemiş yeşil prensesim bnmmmmm | |
|
| |
admin_gulcin_ €n$heker Gülçinci @admin
Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 32 Özel sözünüz : : seni sefiom gülçinjim Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? Ptsi Tem. 30, 2007 7:44 am | |
| gülçin çok güzel söylemiş bi sihirli lamba yapmayı dilemiş bebegim | |
|
| |
Admin_yoshy €n$heker Yoshyci @admin
Mesaj Sayısı : 970 Özel sözünüz : : yoshym bnm...hayatımın anlamı! Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? Ptsi Tem. 30, 2007 7:58 am | |
| bnce HEPSİ güzel şeyler dilemiş..en çok onu sewionuz die torpil yapmayın | |
|
| |
yoshy_eda Hepsici Moderatör
Mesaj Sayısı : 34 Özel sözünüz : : yasemin aşkım böğürlenim benim mor meleğim Kayıt tarihi : 02/08/07
| Konu: Geri: ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? Paz Ağus. 05, 2007 8:03 pm | |
| - Admin_yoshy demiş ki:
- bnce HEPSİ güzel şeyler dilemiş..en çok onu sewionuz die torpil yapmayın
katılıyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? C.tesi Eyl. 08, 2007 8:25 am | |
| hepsi gsl şeler dilemiş |
|
| |
cemre_qo Misafir
| |
| |
cemreci_girl $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 946 Yaş : 32 Özel sözünüz : : avriL'ıMm seni herşeyden çok seviyorum...rock prensesimm Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? Ptsi Eyl. 24, 2007 4:47 pm | |
| asklarım yhaaa filozof gibi konuşmuşlar | |
|
| |
cemre_ceren $üper Mod..!
Mesaj Sayısı : 995 Yaş : 30 Özel sözünüz : : YA BU CEMREMİDİR NEDİR MANYAK ÖTESİ GZL YHAAAAAAA Kayıt tarihi : 19/09/07
| Konu: Geri: ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? Salı Eyl. 25, 2007 9:36 am | |
| - yaprak_cemre demiş ki:
- BİLİYORDUM AMA YİNE PAYLAŞIM İÇİN SAOL
sende her şeyi biliyon gııı bencede flozof gibi konuşmuşlar:lol: | |
|
| |
| ALATTİN'nin sihirli lambasıyla bakın kızlar ne dilemiş? | |
|